Drinks på apoteket

Vi har haft en dejlig weekend i Århus, hvor gode venner endnu engang var villige til at indlogere os i deres lejlighed. Udover at kæmpe os igennem menneskemylderet for at shoppe i latinerkvarteret, har vi bare slappet af og sørget for at spise og drikke som kongelige.
Lørdag hentede vi lækre færdigretter fra den hyggelige deli i Jægergårdsgade, og selvom det lune vejr ikke kaldte på tung, fransk bondemad, smagte det fantastisk.
Senere gik vi på cocktailbaren St. Pauls Apothek, ligeledes i Jægergårdsgade. Stedet er nyskabende på den måde, at de vil gøre op med danskernes traditionelle opdeling af mad og drinks, og deres innovative menu- og drinkskort kan derfor med fordel kombineres. Vi nøjedes dog med en portion af husets citronmåne og et sæt lækre cocktails.
Der er en virkelig rar stemning på apoteket, interiøret er cool, og tonen slået an med et fedt, afdæmpet lydspor. Straks vi havde sat os, kom der vand og saltede mandler på bordet, og tjenerne var opmærksomme på at fylde op flere gange. Jeg kan godt være lidt svær at lave drinks til, fordi jeg grundlæggende ikke bryder mig om smagen af alkohol, men med den lækre vanilje drink var det intet problem. Næste gang vil jeg gerne smage deres udgave af pina colada, eller deres daiquiri med rabarbersirup. Aller helst akkompagneret af et måltid mad, hint hint Mads ;) Deres drinks koster måske 10 eller 20 kroner mere end andre steder i byen, men de er det hele værd med deres nytænkning, finesse og høje serviceniveau. Uden tvivl mit nye gå i byen sted i Århus, det passer lige til mit temperament. St. Pauls drinkskort slutter med “drink less – but better” og jeg kunne ikke være mere enig.

15 tanker om "Drinks på apoteket"

  1. Ida

   Jeg er ikke i salgstanker, men det er helt fint, at du spørger. Men hvis jeg engang vil sælge, ved jeg, hvor jeg skal henvende mig ;)

   Svar
 1. Cecilie Astrid

  Jeg har også været der et par gange og det er et super dejligt sted. Maden er også ret lækker skulle jeg hilse og sige;O) Er i øvrigt helt forelsket i de lamper de har over baren!

  Svar
 2. Karina

  Der har jeg aldrig været, men hvor ser det hyggeligt og stemningsfuldt ud:-) Lyder dejligt I spiste og drak som kongelige…lige min kop te:-)

  Svar
 3. Mille

  Ih et sted jeg ikke kender – der må jeg hen når babytiden er slut og jeg igen kan drikke store drinks:) fik i mon købt nogle lækre sager i latinerkvarteret?

  Svar
 4. Tine Thing

  Super gode billeder. Det ser så lækkert ud (på den lidt robuste og sjælfulde måde).. De fine lamper ligner næææsten Benjamin Huberts spinning light, men er det vidst ikke.
  Scrollede lige bloggen hurtigt igennem og faldt over dit indlæg med køb af ny army jakke. Det er utroligt som de jakker hitter for tiden synes jeg. Men kan sagtens følge det, og det er helt sikkert kun starten (bare se Wood Woods A/W 2012). Men synes stadig det er lidt underligt og kitsch..

  /Tine – hermed et styks ny fast læser

  Svar
 5. Bo Tranberg

  Super fede billeder af Hasse & Co’s cocktailbar. En skam den først åbnede efter jeg forlod Århus. Må vi på DrinksMeister bruge billederne til en artikel? – naturligvis med henvisning til din blog?

  /Bo

  Svar
  1. Ida

   Hej Bo.
   Det må I gerne, hvis det er tydeligt markeret, at billederne stammer herfra og med link/henvisning. Det er bestemt et sted som er værd at skrive om :)
   Mvh. Ida

   Svar

Skriv en kommentar