Dagens: You’re in the army now

Et lynhurtigt dagens fra torsdag aften, hvor jeg skulle til Mariager for at mødes med en flok dejlige kollegaer fra min gamle arbejdsplads. Mads er normalt mægtig sød til at agere fotograf, men lige denne dag faldt min afgang sammen med en spændende afslutning på vueltaen, så det skulle gå tjept!

Jeg har endelig fået købt en camouflage jakke, tilpas loose og bleget i farverne. Mit klædeskab består hovedsageligt af ensfarvet tøj, men lige denne mønstertrend er jeg hoppet med på. I torsdag havde jeg den på til nogle simple favoritter, en hvid tee og et par slidte sorte jeans, men jeg pønser på at springe ud i noget mønstermix og lidt modigere farvekombinationer.

10 tanker om "Dagens: You’re in the army now"

 1. Marlene

  Jeg er helt vild med dine “dagens” :o) Jeg synes selv jeg er så dårlig på billeder, derfor har jeg også kun ét af mig selv på min blog.

  Og tusind tak for din Hamborg-guide.
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog, som stadig er meget ny…

  Svar
 2. Fru Schou

  Hvor er du fin og smart:-) Jeg vil også bare rigtig gerne have en camouflage jakke, men nu har jeg købt noget andet i camouflage i Berlin, så jeg ved ikke om det bliver for meget:-)

  Svar
  1. Ida

   Jeg ville måske ikke bruge det hele samtidig, men så kan man jo mixe og matche lidt ;) Denne var så billig (400 kr) at det ikke gør noget, og så er den i en tynd kvalitet, så den kan bruge som en slags cardigan til vinter.

   Svar

Skriv en kommentar