Dagens: sweat’n’træskostøvler

Sådan så jeg ud i fredags, hvor Mads og jeg var inde i byen til eftermiddagskaffe på Penny Lane. Vi snakker tit om, at vi kommer alt for lidt ud at spise og drikke, men nu er vi ved at skabe os en god fredagstradition (når det er sket to gange indenfor få uger må man godt kalde det tradition, ikke?) med at tage ind til byen efter arbejde, spise kage og drikke kaffe på en af byens cafeer, og nå at kigge lidt butikker. Rigtig god start på weekenden.
På vej hjem kørte vi omkring hans gamle arbejde for at få et sidste glimt af stedet, inden det lukker. Værkstedet har til huse i byens gamle remise, et virkelig fint sted. Camille bruger det ofte til hendes outfit billeder, og jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet, når jeg spotter hende rocke den nyeste mode flankeret af en velkendt cykelsti, port, kantine eller lagerplads. I fredags var jeg ikke en snus bedre, for jeg er ikke så vild med at stille mig op med kameraet inde i byen, da sådan en session kan godt være lidt langstrakt, der skal maaaange forsøg til! Så er sådan en weekendtom remise altså at foretrække.
Jeg var trukket i min nye sweartshirt sammen med skinny jeans og en sort top, da sweatshirten stumper lidt. På fødderne havde jeg et par træskoagtige støvler fra Bianco, som har ventet på efterårets komme lige siden jeg købte dem i foråret. Rå og virkelige fede efter min mening, men de har givet mig vabler steder, jeg slet ikke troede, det var muligt. Håber virkelig, der blot er tale om lidt begyndelsesvanskeligheder.

Søndagen skal stå i æblets tegn. Først skal vi lave æblemost i vores nyindkøbte frugtpresser, som vi har købt i fællesskab med nogle gode venner. Rigtig hyggeligt og så lækkert! Og så satser jeg stærkt på at få færdiggjort et indlæg om salater med netop æbler, de er så fantastisk lækre lige nu. Rigtig god søndag til jer.

14 tanker om "Dagens: sweat’n’træskostøvler"

 1. Lene - Craving For Becoming

  Sikke en dejlig tradition, som I har fundet på! Det kunne jeg også finde på at bede min kæreste om at lave med mig :D

  Jeg synes også, at det er mærkeligt at tage billeder et sted, hvor der er mange mennesker. Især her i Aalborg – btw, super fedt at møde endnu en blogger herfra! Sikke et godt outfit! Jeg er virkelig vild med din bluse og skønne detaljer! Krydser fingre for, at skoene stopper med at give vabler :)

  Dejlig blog. Jeg bliver simpelthen nødt til at følge dig på bloglovin – jeg glæder mig til at følge din blog i fremtiden :)

  Kærligst
  Lene
  http://www.cravingforbecoming.dk

  Svar

Skriv en kommentar