Søndagstur

Vi har været på søndagstur østpå, hvor sandstranden er erstattet af bjerge af muslingeskaller, det gode vejr gemte sig, og der var DM i østersåbning og champagnesabling. Det har alt sammen været tiltrængt, for det tærer på kræfterne at starte på nyt job, selvom det hele går mægtig godt.
Weekenden rundes af med pizza fra træfyrret ovn sammen med gode venner lige om lidt. Ahh sådan en weekenden måtte godt vare lidt længere…!

17 tanker om "Søndagstur"

 1. linda;

  hvor ser det smukt og roligt ud! kan godt forstå, det er brugbart og tiltrængt. den der solsikkemark gør mig i øvrigt glad helt ud i tæerne. utroligt, hvad sådan en blomst kan medføre.

  Svar
 2. Trine

  Dejligt sted i har besøgt, og lige et stop ved den gamle købmand kan man ikke lade være med:-)
  (Er vokset op derude øst på :-))

  Svar
 3. Ann-Christine

  Det lyder som en dejlig dag!
  Nu er solsikker lige kommet med på listen over blomster jeg ønsker mig i haven næste år :) man bliver bare glad af at se på de gule blomsterhoveder. Bare 2-3 stykker, tror jeg.

  Svar
 4. Mette

  Det ser meget velbekendt ud, Ida ;) Vi var ikke på de kanter i går (men tager turen senere i dag). Det kunne ellers have været hyggeligt at støde på jer derude :)

  Svar
 5. Maiken

  Næh, har I været i Løgstør og så endda med champagne. Selvom det ikke er så langt fra old-hood, så har jeg faktisk aldrig været til Østersfestival. :)

  Svar

Skriv en kommentar