Hamborg sneak peak

Jeg er hjemme fra tre dejlige dage i Hamborg. Der gik lidt tid, før byen for alvor fik mig charmeret, men som dagene skred frem, krøb den alligevel ind under huden på mig. Det var svært ikke at sammenligne med Berlin, som vi havde frisk i hukommelsen, og hvis jeg skal vælge, vil jeg til hver en tid favorisere Berlin for dens historie, størrelse og tjekkethed. Men Hamborg var helt igennem i orden, og jeg sidder tilbage med en følelse af ikke at have nået det hele, så måske der er grundlag for en tur mere engang?
Et par stykker af jer spurgte, om jeg vil dele ud af mine favoritter i byen. Det vil jeg meget gerne, men fordi besøget var så forholdsvist kort, tror jeg, det er bedst at lave det i dagbogsform. Jeg vil prøve at få det fra hånden, inden skolen starter igen, men indtil videre får I lige en bunke fraklip som en smagsprøve.

21 tanker om "Hamborg sneak peak"

  1. Ida

   Det er helt sikkert værd at tage en weekendtur ell. lign., især hvis I ikke bor ret langt væk. Overnatning og restauranter er billige, så man får meget sjov for pengene.

   Svar
 1. Fie

  Jeg vil goså følge med, for manden og jeg vil rigtig gerne til Hamborg- så snart jeg er færdig med studiet i september!

  Svar
 2. Trine Bruun

  Det ser ud til at have været en rigtig skøn tur. Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at jeg sidst har været i Hamborg.. Nu får jeg helt lyst til at komme derned igen! Så jeg vil vente spændt på at læse din dagbog, så jeg måske kan få lidt tips til den næste tur (;

  Svar
  1. Ida

   Uha, det er noget af det bedste, man kan sige til en soldyrker som mig! Men jeg har såmænd bare været i Blokhus og på Falster.

   Svar

Skriv en kommentar