Dagens: Middag i Hamborg

Jeg havde lige en sidste rest billeder fra Hamborg, nemlig disse billeder fra vores sidste aften, på vej ud til middag. Blusen købte jeg dernede i Cos, selvom jeg ifølge Mads har tonsvis af bluser næsten magen til i skabet i forvejen. Men jeg kan godt lide den bløde kvalitet, det sort/hvid nistrede, pasformen og ikke mindst den fine afslutning på ærmerne. Måske minder den om noget, jeg allerede har, men det betyder kun, at jeg ved, at den vil blive brugt. Men hey, if it ain’t broke, don’t fix it!

17 tanker om "Dagens: Middag i Hamborg"

 1. Tine

  Hvor er du altså bare god til at posere!

  Jeg ser tosset ud, når der skal tages sådanne billeder af mig. Jeg er som regel altid ved at dø af grin på billederne… :-)

  KH

  Svar
 2. Snullemor

  Det man kan li’ det køber man en masse af – det er vist meget typisk! Det er jo netop de små detaljer som gør at man liiige må have denne variant OGSÅ!!

  Fuld forståelse herfra ; )

  Svar

Skriv en kommentar