Dagens: All black

Et “dagens” fra lørdag aften, fanget på vej ud af døren, til middag hos gode venner. Derfor den spændende villavejs baggrund ;) Jeg har længe været på udkig efter den perfekte, sorte skjorte eller tunika, om man vil. Ikke for løs, ikke for stram, og endelig ikke i et for tyndt og skrøbeligt materiale. Denne fra Ganni er helt perfekt, og jeg drømmer om at sætte den sammen med grå jeans. I lørdags var vejret dog gavmildt, så det blev i stedet til sorte leggins.
Dem som følger mig på Instagram ved, at jeg forleden købte mit første smykke fra Line&Jo, en fin lille stjerne ved navn Miss Ethelbert. I sidste uge besluttede jeg ret impulsivt at udsmykke mit venstre øre med et hul mere, og her har stjernen fået sin faste plads. Jeg drømmer om mange flere smykker fra det ombejlede danske mærke…!

20 tanker om "Dagens: All black"

 1. Stine

  Du ser skøn ud :) Din nye tunika ser ud til at være vildt lækker :) Og så er jeg vild med begge dine øreringe. Jeg drømmer også om flere ting fra Line&jo – indtil videre har jeg kun en enkelt fingerring, men den er jeg også helt enormt glad for :)

  /Stine

  Svar
 2. Stine

  Jeg har også et ekstra hul i det ene øre og bruger det meget. Især til alle mine Line&Jo smykker.. Især kæderne er flotte at trække gennem begge huller.
  Din nye stjerne klæder fint din Maria Black ørering – rigtig lækkert!
  Og snart er der æske på vej til dig. Kommer på posthuset i morgen ;-)
  Kh. Stine

  aamosen.blogspot.com

  Svar
  1. Ida

   Jeg kan slet ikke sige det nok: Det er bare så sødt af dig! Og så kan jeg høre, at vi er ret enige om det med smykkerne – gid jeg havde din samling!

   Svar

Skriv en kommentar