Miss Minty

Min favorit til sommerens negle er Miss minty fra Gosh. Jeg er lidt besværlig med neglelak, for jeg bryder mig ikke om når de er fulddækkende, tværtimod kan jeg godt lide, når man kan ane børstens strøg og det spil, det giver. Derfor er jeg vild med Goshs lakker, for de giver den helt rigtige dækning i første lag, og derudover er de rimelig slidstærke.
Jeg overvejer at forkæle mine negle med en omgang shellac, så jeg slipper for at bekymre mig om neglepleje, mens vi er på ferie, men jeg ved ikke, om jeg tør. Mine negle er i forvejen rigeligt skøre og skrøbelige, så jeg er bange for, at det vil skade neglen for meget, når lakken skal af igen. Er der nogle af jer, som har erfaringer med shellac?

12 tanker om "Miss Minty"

 1. Sandie

  Lækker farve! Mint er også bare generelt min yndling denne sæson! … Shellac, til neglene? Det vidste jeg slet ikke man kunne, men nu er jeg nysgerrig ;-)
  kh

  Svar
 2. Bakgaard & Co

  Sjovt man er så forskellige, vil slet ikke kunne magte striber på mine negle:)
  Du skal helt klart prøve Shellac, det er så flot, eneste minus er at på mine negle er det kun pænt i 14 dage, da der allerede der er kommet en udvoksning jeg ikke kan lide;(

  Svar
  1. Ida

   Jeg kan ikke lide, når det er en stor ensartet flade, så ligner det slettelak, synes jeg ;o)
   Overvejer shellac, men vil bare ikke skade mine negle…

   Svar
 3. Kristin

  Havde Shellac på mine for år tilbage i en længere periode. Da jeg stoppede havde jeg rigtig grimme og ødelagte negle. Men det var så fint da det var på

  Svar
 4. linda;

  uff, pæn farve – minder mig om mintchokolade;) jeg kender en del til shellac (downtown-ish) – jeg vil sige, at det er pænt de første 7-9 dage, men derefter er det virkelig ikke pænt mere. og det er rigtig hårdt for neglene. så jeg ku’ ikke finde på at få det på hænderne igen. men det holder klart bedre på fusserne + udgroningen er ikke ligeså tydelig. ligemeget hvad er det helt sikkert ikke sundt for neglene!

  Svar
 5. Bakgaard & Co

  Hvis man får taget det rigtig af igen, sker der intet med neglene, men lige så snart man selv går i gang med acetone og pille, så går det galt:)

  Svar
 6. Mette

  Mine negle er også helt ødelagte og bruger neglelak næsten hver dag, fordi jeg synes de er så grimme :( Derfor kunne jeg godt overveje shellac selvom jeg godt ved det slider meget på dem. Men bare lige mens man er på ferie ;)

  Svar

Skriv en kommentar