Kronen på værket

En osetur i Malenes selskab er altid dejligt, men det bliver alt andet lige lidt sjovere, når man vender hjem med bugnende poser. Igår fik min besættelse af vinrød ny næring, ligesom min hals fik et nyt prydstykke. Til min store glæde var Billi Bi sandalerne, som jeg har sukket efter hele foråret, endelig kommet på udsalg, så jeg nuppede det sidste par i min størrelse. De minder mig lidt om sidste års Lara model fra Carin Wester, med de brede bånd, og så er de endda super comfy.
Fredag aften er på trapperne, og det samme er mere regn, så jeg har planer om at holde mig indendøre og slappe af med god take away og en serie på dvd’en. Vi færdiggjorde Twin Peaks forleden, og jeg var mildest talt ikke opmuntret over slutningen, så nu står den i stedet på sæson 2 af Mad Men og lidt mere stilfærdige dramaer.

12 tanker om "Kronen på værket"

  1. dankebaar

    Sikke nogle gode fund! Du og Malene har bare go stil. Ha en hyggelig DVD aften – her i huset står den også på sofa-afslapning. :-)

    Kh Maria

    Svar

Skriv en kommentar