Hverdagslykke: Kærnemælkssoftice

Bloggen ligger stille hen, mens jeg har travlt med at holde ferie i det danske sommerland. Vejret har heldigvis været rigtig flinkt ved os og jeg har både nået at blive solskoldet på næsen og spise masser af is. Sidstnævnte kan fx. gøres på Ryå mejeri ved Aabybro, hvor man for 10 kr. kan få en hæderlig portion af den lokale specialitet kærnemælkssoftice. Den er en hel del mere syrlig end alm. softice, og kunne sagtens bære et lag sukkersødt drys, efter min mening, men alligevel et spændende bekendtskab. Man slipper også for den tunge, kvalme eftersmag, som en portion alm. softice kan efterlade en med, netop fordi den er mere syrlig og frisk. Husk at lægge vejen forbi til en speciel isoplevelse, hvis du er i det nordjyske :)

13 tanker om "Hverdagslykke: Kærnemælkssoftice"

 1. ditts

  Åh, jeg kan huske Ryå is fra jeg var bette! Mine forældre købte ofte Ryå is når vi skulle have gæster, og man var ikke i tvivl om at det var en special treat, sådan som min mor præsenterede isen :-)
  Men kærnemælkssoftice har jeg aldrig smagt! Mig der elsker kærnemælk, må da vist afsted efter sådan en! Tak for tippet.

  Svar
 2. Anne

  DEt lyder da spændende. Og umiddelbart er 10 kr ret okay for sådan en mængde softice. Men youghurt is herovre sælges også som regel med en masse fyld :)

  Svar
 3. Mille

  Hej Ida – tak for tippet og sikke et dejligt sommerbillede:) Jeg har fundet din blog gennem Malenes – Og u bliver jeg altså “hængene”:D- her er fint hos dig, dejlig enkel opsætning. Nyd sommeren og glæder mig til at se flere billeder. Håber vi blogges ved. kh mille

  Svar

Skriv en kommentar