Hamborg tips, anyone?

Jeg er stadig i den grad ferieramt. Der kommer hverken opsummerende ord eller fotos fra mig, for jeg har nydt to private uger i familiens skød. Jeg havde ikke som sådan planlagt at holde blogfri, sådan endte det bare, og jeg har nydt at komme helt ned i gear og slappe af i solen.
Mandag skal der andre boller på suppen, når Mads og jeg kører til Hamborg på en lille storby-kæreste-fornøjelses ferie. Normalt har jeg stor glæde af at finde rejsetips på nettet, som kan bruges som rettesnor til spændende områder, men i Hamborgs tilfælde har det været sløjt med fundene. Så hvis I har nogle gode tips at dele ud af, vil jeg meget gerne høre dem! Vi har styr på hotellet, men alt andet er åbent. Hvor skal vi spise, shoppe drikke kaffe, og hvad skal vi opleve?

11 tanker om "Hamborg tips, anyone?"

 1. Anne

  Jeg har været i Hamborg to gange, hvor det hurtigt gik op i shopping, så du får gerne mine shoppetips:) Der er to kæder, jeg besøger som det første.
  COS (selvfølgelig) og Görtz (dem er der mange af, og her kan man få sko, sko, sko, sko og tasker i både billige og dyre udgaver. De har bl.a. Liebeskind).
  Der er hyggelige caféer ved vandet (og også på vandet faktisk). Og ellers så er Hamborg bare en rigtig hyggelig by at gå på opdagelse i. Der er også en del teater/musicals. Vi så Løvernes Konge (men det er selvfølgeligt på tysk). Bare det var mig, der skulle afsted! Rigtig god tur, Ida:)

  Svar
  1. Anne

   Görtz på Bergstrasse 14 er den, jeg synes er bedst:) Liebeskind har de også i Appelrath & Cüpper på Mönckebergstrasse og i det store varehus Alsterhaus (de sidste to steder har jeg begge gange købt en Liebeskind taske…)

   Svar
  1. Ida

   Ihh, lige det jeg har brug for! 1000 tak, det er jeg virkelig glad for.
   Håber vejret vil være lige så venligt mod os :)

   Svar
  1. Signe

   Hej Ida.
   Vi nåede jo som bekendt ikke så meget andet end Reberbahn i Hamborg, MEN dog nåede vi at spise på en lækker lækker restaurant, East. DEn kan varmt anbefales. Vi fik sushi, men man kunne også få andre ting. Og virkelig lækre (ret dyre) drinks bagefter i deres bar. Og så kan I danse hele natten oppe på øverste etage i bygningen bagefter. Jeg forestiller mig, det er noget for Mads:)

   Svar
  1. Ida

   Det der Karolineviertel lyder lige som noget for mig! Vi har booket hotel i St. Pauli, og jeg har netop været i tvivl om, om der fandtes cafeer osv. af høj kvalitet der, eller om det hele var rent underholdningskvarter, men din blogpost har givet mig ro i sindet.
   Og så kan jeg se, at du har en helt Hamborg kategori, den dukker jeg ned i nu :o)
   1000 tak for tippet!

   Svar

Skriv en kommentar