Dagens: Feriestart

 Sommerferien er endelig kommet, tempoet er på vej nedad, og de vante rammer og højtelskede elever blev torsdag brat skiftet ud med muligheden for en ny, spændende og ikke mindst fast stilling på en anden skole. Jeg er både glad og stolt over at få den mulighed i disse krisetider, men ikke glad for at tage lynafsked med min klasse, og afsavnet bliver stort.
De første par feriedage er blevet brugt på besøg af vores amerikanske værter, slikke solskin, arbejdsweekend på vejen og her til aften et dejligt restaurantbesøg. Det er mange år siden, jeg sidst har ejet en nederdel, men den lækre draperede nederdel fra Moss har fået mig omvendt. Den er i en lækker, gråmeleret uld kvalitet, som på forunderlig vis slet ikke er for varm. Fordi den er så stram, sætter jeg den sammen med en tynd, løs t-shirt.

11 tanker om "Dagens: Feriestart"

 1. Anne

  Tillykke med nyt job:) Hvis du altså tager det? Og hvor dejligt med ferie. Især nu hvor vejret endelig ser ud til at ligne noget, der minder om sommer:)

  Svar
  1. Ida

   Du kan tro, jeg tager det! Jeg har i hvert fald planer om at fejre ferie+godt vejr ved at ligge i haven hele dagen imorgen :o)

   Svar
  1. Ida

   Nej det er virkelig, virkelig skønt! Dejligt at begge vores jobsituationer har løst sig til det bedre :o)

   Svar
  1. Ida

   Den er købt i Moss Copenhagen, der ligger en butik i Århus på hjørnet af Guldsmedegade og Nørre Alle. Det er yndlingsmærket pt :o)

   Svar
 2. Klassisia

  Dejlig nederdel…minder mig rigtig meget om den fra T by Alexander Wang. Og stort tillykke med jobbet, skønt sådan at blive headhuntet :)

  Svar

Skriv en kommentar