Dagens: Bright green

Sådan så jeg ud igår, hvor jeg havde den dejligste feriedag. Jeg var på langtur til Århus med Malene, og selvom shoppingen lod lidt tilbage at ønske, gav vi den gas på hyggefronten med paninier og tiramisu fra Il Mercantino, i ly for regnen på et trappetrin.
Hjemme igen havde vi restegilde med en god ven og hans søde hundehvalp, med de enorme, tunge poter og ditto ører. Hønsefrikasse, mit første og yderst vellykkede forsøg, mmm det er mormor mad lige efter min smag!
Trøjen bestilte jeg fra Cos for nyligt, og jeg er rigtig glad for både farven og hulmønsteret. For at det ikke skal blive for kedeligt med det sort-grønne, har jeg sat det vinrøde Wood Wood ruskindsbælte og matchende fingernegle til.

19 tanker om "Dagens: Bright green"

  1. Ida

   Arh, det var vist mest ophold imellem regnbygerne ;o)
   Jeg fik briller for et par måneder siden og er ved at vænne mig til at gå med dem.

   Svar
  1. Ida

   Det er lige midtimellem to ferier for os, men jeg prøver at få det til at passe, vil super gerne!
   Ja, lille Ufo er rigtig nuttet. Og er allerede vokset vores hund over hovedet!

   Svar
 1. Josephine

  Gud hvor er den trøje flot! Er normalt ikke så meget til Cos, men den er rigtig fin :) Spiller super med dine negle, Rouge Noir hvis jeg ikke tager meget fejl? :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  Svar
  1. Ida

   Nej, faktisk er det en lak fra Nilens jord. Er super tilfreds med den, den dækker fantastisk allerede i første lag, og så holder den min. 3 dage inden den begynder at skalle.

   Svar

Skriv en kommentar