Americana

Ferien er startet med besøg fra vores søde værtsfamilie i Sacramento fra sidste års USA tur. Med sig havde de lækre sager, både nogle på bestilling og andre som velvalgte overraskelser. Americana lir for alle pengene her på den 4. juli, passer det ikke fint sammen?
John Masters produkter har længe stået på min ønskeliste, og i USA er der store besparelser at hente, så jeg har tanket op på mine need-to-try produkter. Mit første indtryk er rigtig godt, men jeg skal nok vende tilbage senere, hvis de viser sig at være en anbefaling værdig.
Nu vil jeg ud i haven og nyde, ikke at have andet på programmet end at prøve at få lidt farve på benene. Husk masser af solcreme, den er krads idag :o)

12 tanker om "Americana"

 1. Frøken Lyngsø

  Lækre forsyninger! Jeg har også slappe af dag i dag og jeg er gået all in med faktor 50 i ansigtet og faktor 30 på resten af kroppen – jeg var ikke helt grundig med solcremen i går, så jeg har en meget rød og meget øm plet på det ene ben, av av!

  Svar
 2. spoonyacedia

  Elsker starbucks ‘cold drinks for take away’ koppen – har den selv med bobbel top, så skøn når man skal have drikkelse med på en gå eller cykeltur.

  Svar
  1. Ida

   Den virker også rigtig, rigtig god! Det er ellers svært at finde gode styling produkter til at samle og definere langt hår.

   Svar
 3. Anonymous

  Hej

  Jeg er nysgerrig efter hvad jeres køkkenskabe fra Ikea hedder. Jeg synes stuen med skænken ser rigtig flot ud, og er selv på udkig efter noget lignende.

  Svar
  1. Ida

   De hedder Faktum og er overskabe. Lågerne er Appläd. Vi er helt vildt glade for denne løsning! Held og lykke i din jagt :o)

   Svar
 4. linda;

  hvor lækkert med amerikanske lækkerier med besparelser! jeg har også sea misten fra john masters – har dog efterfølgende fundet en, jeg bedre kan lide. men jeg bruger stadig denne:) de andre produkter kender jeg ikke til.

  Svar
 5. Cille M

  Uhh elsker Starbucks :)

  og måske en af de kolde til en tur på stranden :) Så er det lige før man kan tage hele sættet med, så bliver det da den optimale strandtur.

  Svar
 6. Vibstjert

  Ejj, nogle gode sager altså, hvor er I heldige!!! Håber I fik hygget med amerikanerne. Lavede i 4th of july agtige ting, eller noget dansk?

  Svar

Skriv en kommentar