Bare et hurtigt pip fra mig for at vise jer to af de ting, som gør mig lidt glad lige for tiden. De er købt i butik Fru Rønne her i Aalborg, og jeg synes, det er rigtig skønt, at de små specialbutikker er blevet bedre til at købe ind, så alle de spændende produkter ikke længere er forbeholdt København.
De frysetørrede jordbær er kommet langt ned i pris, og det er dejligt, for så man kan flotte sig og bruge det til at give et ekstra jordbærpift til is, marengs, kager og alt muligt andet.
Pufsukkeret bringer barndomsminder frem, det har en lidt sødlig smag, og det puffer på livet løs, så snart det rammer tungen. Hvis I synes, at det er sunket lidt i glasset, har I fuldstændig ret. Jeg kan slet ikke holde nallerne fra det og går konstant og småspiser af det. Rimelig dyr vane ;o)

9 tanker om ""

 1. Pernille

  Ej hvor er det sjovt – pufsukker på glas!
  Det er jeg da nødt til at investere i, mine drenge skal da ikke gå glip af den oplevelse :)
  Har de en webshop også?

  Svar
 2. Maiken

  Jeg ville også have svært ved at holde nallerne fra det. Og tænker jeg nok skal et smut om Fru Ronne snart, så jeg kan lave fine nye marengs. Hvilket prisleje ligger de på? :)

  Håber du nyder ferien. Er fra computeren en lille smule misundelig. ;)

  Svar
 3. Line

  Fedt fedt fedt – pufsukker (vidste ikke at det hed det) er så sjovt at have i munden :) Jeg må da på udkig efter det, vidste slet ikke at man kunne købe det på dåse :)

  Svar
  1. Ida

   Nej, det var også en glædelig overraskelse, da jeg fandt det! Så mangler man bare de sure slikkepinde at dyppe i det :o)

   Svar

Skriv en kommentar