Ring

I er et par stykker som har spurgt til min ring, når den har sneget sig ind på billeder, så det er på tide, at den får sit eget indlæg. Det er min vielsesring og den sidder derfor altid på min finger. Den er lavet efter mine anvisninger hos en guldsmed, i gammelt guld som vi har fået foræret af Mads’ farmor og min mormor, så der ligger en masse kærlighed gemt i smykket.

22 tanker om "Ring"

  1. Ida

   Tak. Jeg er også glad for den, og jeg kan godt lide, at den mere er et alm. smykke end traditionel vielsesring.

   Svar
  1. Ida

   Den er uden sammenligning mit yndlingssmykke, og jeg er meget taknemmelig for at bedsteforældrene ville hjælpe og betænke os med deres gamle smykker, så vi kunne virkeliggøre vores ide.

   Svar
 1. Kristin

  Den er så fin Ida. Og tanken om at den er lavet af arvet guld gør det sidste! Min er også lavet af farmor guld og diamant fra min mor. Dog ikke i så fedt et design som din

  Svar
  1. Ida

   Familieguldet gør den helt særlig. Og vi er så heldige, at de har været her til at forære os det, i stedet for at arve det.

   Svar
  1. Ida

   Det er bare ikke mig at bære en traditionel vielsesring, så vi skulle tænke anderledes. Og så havde jeg i Designer Zoo set en ring med cirkelform, som jeg var inspireret af.

   Svar
 2. Fru Schou

  Den er virkelig smuk! Jeg lagde godt mærke til den i går, men fik aldrig kommenteret på den! Du er da vildt kreativ at du sådan har designet din egen ring, hvordan ser Mads’ ring så ud?

  Svar
  1. Ida

   Den er mere traditionel, men med samme overflade og runding som min. Sådan ønskede han den, der er jo ikke samme mulighed for at skeje ud på en herrering.

   Svar
 3. Annchen

  Ej hvor er den bare fin, Ida..! Fantastisk tanker bag og flot design.. Vores er bare helt traditionelle – og det på trods af at jeg ville elske sådan en kreativ løsning.. Men havde min mors ring på til brylluppet – som hn har fået af min afdøde morbror – også sådan en med historie bag.. Det er altså noget særligt..;)

  Svar

Skriv en kommentar