Gave no. 2: My cool caravan

Jeg har helt glemt at vise jer resten af mine fødselsdagsgaver, selvom det nu ligger mere end en måned tilbage. Men som nyslået campingvognsejer af en MKP petit, kunne jeg selvølgelig ikke leve uden disse bøger, som min mor havde købt på amazon. 

16 tanker om "Gave no. 2: My cool caravan"

  1. Ida

   Du skal være hjerteligt velkommen. De er også fine og fulde af nostalgi, og ikke vanvittigt dyre, som jeg husker det.

   Svar
 1. Fru Schou

  Gud ja, jeg havde helt glemt at du har en campingvogn:-) Den må du snart vise frem igen:-) Sikke nogle fine bøger, jeg er også vild med “billedbøger”:-)

  Svar
 2. Anne

  Tror vist lige jeg må smugkøbe begge bøger til min mand (ja okay og også til mig selv). Han er vokset op med en far der har bygget varevogne om til campere. Måske jeg også skulle købe dem til min svigerfar… han vill blive elle vild.
  Uhh… ja du må snart lave et indlæg om din petit campingvogn!

  Svar
  1. Ida

   Der skal en hel del arbejde til inden det bliver en skønhed, lige nu er det et håndværkertilbud i den grove ende ;o)

   Svar
 3. Karen Marie

  Hvor ser de skønne ud dine bøger – glæææder mig til at se hvad du tryller det gode håndværkertilbud om til :0)

  Dejlig Sankt Hans til jer – Kh Karen Marie

  Ps. I øvrigt intet nyt fra boligfronten, vi arbejder stadig på at få sagen solgt :0)

  Svar

Skriv en kommentar