Dagens: Ved fjorden

Vi har haft den hyggeligste aften i solskinnet med picnic med hjemmelavede pizzaer ved fjorden. Området er langt fra det smukkeste, men det er indbegrebet af Aalborg; fjorden indenfor rækkevidde og tung industri i baggrunden. Aalborg er ikke en smuk by i klassisk forstand, men den har sin egen rå charme, som jeg virkelig håber, al byfornyelsen ikke får renskuret og ødelagt.
Selvom jeg egentlig ikke er meget for prangende logoer, har jeg længe haft et godt øje til 5previews hvide t-shirts med print. Som et godt alternativ har jeg købt kjolen fra Selected femme i en fin naturfarve. Egentlig er jeg vist hoppet lige lovligt meget med på bølgen med sweatshirts, for jeg går nærmest ikke i andet lige for tiden, men det taler virkelig til min komfortable side.
Solbrillerne er nye, med styrke, og blev købt samtidig med mine briller i et godt tilbud. Og nej nej, Mads har ikke lånt mine, vi har simpelthen ens solbriller. Virkelig tjekket med matchende unisex briller, synes I ikke? Fejlen er helt og holdent min, Mads var first mover, men de klassiske Wayfarer var bare det bedste bud, da jeg skulle investere i et par nye solbriller.

18 tanker om "Dagens: Ved fjorden"

 1. Lone Romby

  Jeg må tilslutte mig. Jeg har længe fulgt din blog, og det er super dejligt, at du er begyndt at vise billeder af dig selv. Jeg er ikke selv så modig endnu :-D
  Kh Lone

  Ps. fik jeg sagt at jeg er vild med din stil…

  Svar
 2. dankebaar

  Jeg synes du er mega-modig – og ville ønske jeg turde flashe mig selv lidt mere. Men jeg er bare ikke lige så sød og naturlig på billeder som du. Kan godt se hvad du mener med Ålborgs charmerende rå-hed – det ser vildt godt ud.

  Svar
  1. Ida

   Jeg er ikke naturligt fotogen, der skal mange fraklip til ;o)
   Dejligt at høre, at du er blevet lidt smittet af Aalborgs charme.

   Svar
 3. Tine

  Hvor ser du godt ud!! Er helt vild med både sweat kjole og fletning. Jeg må helt sikkert på jagt efter den kjole.

  Svar
 4. Lydert

  Skægt at se ‘min’ by gennem andre øjne. Jeg arbejder helt ned til fjorden, i et nyt flot hus, bygget hvor værftet engang lå, og jeg nyder udsigten hver eneste dag. Måske ser jeg dig en dag, hvem ved?

  Svar
  1. Ida

   Så er det måske hos KMD, du arbejder? Aalborg er jo lille, sig endelig til, hvis du får øje på mig en dag :o)

   Svar
 5. Ann

  Fine billeder af dig og af fjorden. Er også vild med den sweatshirt, den er ret cool. Jeg stemmer i, og synes også det er rart at se lidt mere af dig :)

  Svar
 6. Lise C

  Åh hvor nogle gode billeder! Dejligt at se dig optræde på billederne med sådan en cool stil! Jeg elsker din tøjstil- Hvis du har noget tøj, du vil af med, så sig endelig til. Jeg tror, at vi er samme størrelse :D :D

  Svar
 7. linda;

  hvor ser det lækkert ud! det ligner nærmest, i er rejst sydpå :) to flotte mennesker, der elsker hinanden. kærlighedsskønt!

  Svar
 8. Ida Thue

  Jeg er helt vild med de der wayfarer solbriller. Må dog nok indse at jeg aldrig kommer til at købe nogle gode kvalitets solbriller, da jeg altid enten ødelœgger eller glemmer mine ;-)

  Svar

Skriv en kommentar