Dagens: Bryghus

En mini udgave af dagens fra forleden, hvor vi sammen med gode venner besøgte Bies Bryghus i Hobro. Vi fik stegt flæsk med pesillesovs (ikke ret godt) og rigeligt af bryggeriets pilsner (rigtig, rigtig godt). Så det smørede grin skyldes altså ikke kun det gode stemning, men også det gode øl i min mave ;o)

Skjorten købte jeg på søndagens bagagerumsmarked af en anden sød Aalborg blogger, hvis bod jeg med stor fornøjelse rippede for tre stykker lækkert tøj. Trine var endda så rimelig med priserne, at jeg ikke kunne få mig selv til at handle prisen ned.

15 tanker om "Dagens: Bryghus"

 1. Maja

  Stegt flæsk… kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået det, en skam mener kæresten, som er en stor fan af dansk gammeldaws mad ;)

  Svar
  1. Ida

   Sådan en portion er altså også godt af og til… Men det er også en af de eneste gammeldags danske retter, jeg har taget til mig.

   Svar

Skriv en kommentar