Varme hveder

Det er tid til varme hveder (bagt efter evig gode Meyers opskrift), bededagsferie, godt vejr, Spot festival og gensyn med højt elskede Århus. Jeg trækker stikket ud et par dage og helliger mig alt det gode i livet. Husk at være flinke og få rigeligt af disse lækre kardemommebasser indenbords! (De bliver i øvrigt ikke ringere af Løgismoses lækre chokoladepålæg, hvis man ikke er til smør…)

15 tanker om "Varme hveder"

 1. Karina

  Hov den opskrift har jeg da ikke prøvet…eller studeret nærmere i bogen kan jeg se. De ser dejligt grove ud? Øj den der chokoladepålæg….hold da op;-)

  Svar
  1. Ida

   Der var lidt gods i dem, de var ikke ligesom krydderboller, ligesom bagerens sommetider er. Rigtig lækre og med tilpas meget kardemomme.
   Pålægschokoladen er pt min største afhængighed ;)

   Svar
 2. Kristin

  Uhm de ser lækre ud! I år er vores ikke hjemmebagte – tiden er fløjet. Så manden har bragt nogen med hjem fra Schweizeren. Ha en dejlig bededagsferie

  Svar
 3. MetteSofie

  Jeg skulle vist ha bagt selv, kan jeg se.. Uhm.. Bliver altid så skuffet over de hveder man køber i supermarkedet, men af og til er det bare lige det nemmeste der kommer på bordet. Pålægschokoladen fangede også lige min interesse – Jeg må et smut i Netto imorgen! :)

  Svar
 4. Janne

  Ah, sånna sjokoladeplater skulle jeg ønske vi hadde i norge og. Husker det var store misunnelige øyne i klasserommet da noen hadde vært på tur til danmark og fått raska med seg noen pakker med sjokoladeplatepålegg hjem ;)

  Svar
 5. linda;

  de ser så lækre ud, ida. vi spiste dog gulerodskage i stedet;) hvor er det egentlig, at det fine bræt er fra, som hvederne ligger på? ps; jeg har lige givet min mor et link til din blog, da vi snart skal til berlin – og du har de fineste tips! så nu får du altså snart besøg af hende;)

  Svar
  1. Ida

   Det er et loppemarkedsfund, men mønsteret er ret kendt og hedder Virrvarr.
   Din mor skal være hjerteligt velkommen :) Mon der er plads til mig i baglommen? Jeg er klar til endnu en tur.

   Svar

Skriv en kommentar