Spot

Jeg er hjemme fra den dejligste weekend i Århus. Øregangene er fulde af god musik, benene ømme og der er tanket op på venskabskontoen. Jeg har ladet mig indhylle i I got you on tapes melankolske univers, danset med Tako Lako, ladet mig forføre af Ulige numres ordkrøllerier og haft en fest med hidsige Echo Vampers. Søndag formiddag kunne jeg endda snige et besøg på Ingerslev ind i programmet. Nu banker mandag på igen i samme takt som min tømmermandshovedpine, som endnu ikke helt har sluppet taget i mig.

11 tanker om "Spot"

 1. Lou

  Skønne billeder! Måske vi er gået liiiige forbi hinanden, var der dog kun om lørdagen.. Men hyggeligt var det :)

  Lou

  Svar
  1. Lou

   Var også ret ked af at gå glip af fredagen på spot. Næste år skal jeg have billet til begge dage igen :)

   Lou

   Svar
 2. linda;

  håber, du er kommet dig, ida? :) jeg hørte lidt uddrag fra nogle af koncerterne på smag på p3 i går. jeg ville så gerne ha’ været med! nu sukker jeg bare efter northside festival. skal du mon med dér? i øvrigt – skønne og virkelig flotte billeder.

  Svar
 3. Differentia

  Skønt med god musik og selskab (ja og Ingerslev ikke mindst ;-)) Er helt vild med Ulige numre, så ville godt nok gerne ha’ været med :-)

  Jeg er på udkig efter et par farvede jeans som dine de rosa, hvor mon du har købt dem Ida?

  Svar
  1. Ida

   De er fra Asos, de har et ret godt udvalg. Kvaliteten er ikke overvældende god, men de skal nok holde sommeren igennem.

   Svar

Skriv en kommentar