Nyt armbånd

Jeg har holdt en ufrivillig blogpause, da vores modem opgave ævred og dikterede tre internet frie dage. Ugen har været travl, og weekenden er allerede fyldt med planer om bagværk, som skal bruges til mine tre gange fødselsdagsfest i næste uge. Jeg tror aldrig, jeg bliver for gammel til at elske at holde fødselsdag! Fredag er blevet brugt til at hvile ud med lækker take away og uventede gæster. Heldigvis nåede jeg også lige ind til byen efter et nyt armbånd fra Liebeskind, som havde kaldt på mig, lige siden jeg så det første gang for nogle uger siden.

21 tanker om "Nyt armbånd"

  1. Ida

   Jeg er langsomt men sikkert ved at blive vild med nitter! Og så passer det til alle mine smykker, da nitterne både er bronze, sølv og oxideret sølv.

   Svar
 1. Henny

  Super flotte armbånd. Jeg kan godt forstå at du måtte eje det. Jeg har lige været inde og Google Liebeskind, men fandt kun super flotte bælter. Hvor købte du armbåndet?

  Svar
  1. Ida

   Hos Carla F i Aalborg. De har en webshop, mon ikke de kan overtales til at sende, hvis du ikke bor i nærheden?

   Svar
 2. Marie

  Åh et lækkert armbånd, kan godt forstå du måtte eje det. Jeg elsker også stadig at holde fødselsdag, kan godt li at hygge om gæsterne med god mad og bagværk. God weekend til dig :-)

  Svar
 3. Annchen

  Ei det er smukt..!! Tilpas tøset og med kant på samme tid.. Lækkert med inspiration til ønskesedlen til lige om lidt..:)

  Svar
  1. Ida

   Carla F har som sagt en webshop, hvor armbåndet bare ikke er på. Men de kan da sikkert godt overtales til at sende :)

   Svar
 4. Fru Schou

  Det er super flot det armbånd! Er det 1 armbånd eller flere du har på? Og hvad med den fine guldring man lige kan ane?? Den ser også ret fin ud:-)
  God weekend Ida

  Svar
  1. Ida

   Det er et enkelt armbånd som er splittet op i tre dele, og derefter viklet to gange rundt om håndleddet.
   Ringen er min vielsesring, og jeg er helt utroligt glad for den. Den fortjener vist sit eget indlæg en dag.

   Svar

Skriv en kommentar