Konkurrence: Nunabee æske

Det er ikke første, og det bliver sikkert heller ikke sidste gang, at jeg lovpriser Maya Billes design her på bloggen. Jeg er nemlig usædvanligt kær i især hendes fine æsker med skydelåg. Hjemme hos mig er de både i brug som gemmested for lys og tændstikker, og til at holde styr på mine smykker på natbordet. Æskerne er håndlavede og findes i tre træsorter; eg, valnød og røget eg, som kan kombineres med akryl i 13 forskellige farver.
Nunabees æsker er velfortjent begyndt at dukke op i boligbladene de sidste par måneder, og nu kan du også blive den heldige ejer af en. Maya har udloddet denne fine æske i valnød og orange akryl, og for at prøve lykken, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg. Det kunne være sjovt at høre, hvad du vil bruge æsken til, men det er ikke et krav.
Onsdag har jeg fødselsdag, og blot tre dage efter er det to år siden, jeg skrev det første indlæg her på Midtimellem. Derfor kan jeg ikke komme på en mere velvalgt dato at trække en vinder, så lodtrækningen slutter ved aftenstid lørdag d. 19. maj. Så er der gaver til både jer og mig, og det er jo ikke helt tosset, vel?

Husk at lægge din mailadresse, hvis du kommenterer anonymt.

130 tanker om "Konkurrence: Nunabee æske"

 1. Louise

  Sikke en smuk æske!!!
  Jeg kan lige se mine hæklede armbånd i den ;-) Den ville passe perfekt i selskab med mine Trip Trap Plint 3 og 4 :-)

  Svar
 2. MariesFabrik

  Det er en rigtig god ide at bruge den til tændstikker… Men kunne også godt bruge et nyt lækkert hjem til mine synåle, i stedet for den klassiske blå plastikæske som jeg virkelig hader…

  Svar
 3. Sine

  Ja, så er vi flere der har fødselsdag 16. maj. Ikke så ringe : ) Vil gerne være med og forestiller mig den i min entré, lige ved siden af min hoptimist og så skal den rumme, de nøgler mm som ellers ser lidt rodet ud.

  Svar
 4. Mette Glerup

  Uhh jeg har længe sukket efter Maya Billes æsker.. Og især dem i brændte farver!
  De har også en særlig plads i mit hjerte, men endnu ikke i mit hjem <3

  Jeg vil elske at opbevare små lykke-ting fra rejser og livet generelt.
  Lykke-mønter, lykke-sten, lykke-kort, små sedler med ønsker og planer for fremtiden.
  I fin indpakning er jeg sikker på de vil give endnu mere mening.

  Svar
 5. Anonymous

  Den er så fin :-) Og vil være perfekt til mine hårelastikker, som altid bliver væk..

  Svar
 6. Mads og Helle

  Min kæreste og jeg har gennem vores forhold skrevet en del kærestebreve til hinanden. Dem kunne jeg tænke mig at putte i den flotte æske. Den er så fin at have til at stå.
  /Helle

  Svar
 7. Pia (mum22boys)

  Sådan en ville være perfekt til nøgler og alle de småting, der ikke må blive væk men alligevel skal være til at finde i en fart ;o).

  Tillykke med fødselsdagen – både din og bloggens ;o).
  Nyder altid at kigge forbi ;o)

  Svar
 8. Annchen

  Suk..! De er bare så smukke – og står også på min ønskeseddel til om 14 dage..;) Herhjemme blir den nok enten til smykker eller nøgler mm i gangen.. Krydser fingre..:)

  Svar
 9. Marie

  Uh hvor er den bare fin, jeg tænker også den skal bruges til tændstikker og ekstra fyrfadslys, den skal i hvert fald ha’ en plads i stuen.

  Svar
 10. Nikoline

  Rigtig lækkert design:-) Herhjemme ville den fine æske få en plads i stuen til opbevaring af de perlesmykker min datter har lavet. Så ville hun altid vide hvor de er, kunne vise dem alle frem for gæster og give mig dem på, når hun synes jeg skal være fin:-)
  Tak for en dejlig uinspirerende blog
  Mvh Nikoline, Århus

  Svar
 11. Charlotte R

  Krydser fingre for, at jeg bliver vinderen af denne fine fine æske. Jeg ville bruge æsken til at opbevare hemmeligheder.

  Svar
 12. Klassisia

  Sådan en vil jeg rigtig gerne vinde og den skal bruges til alle min datters hårdimser, så de ikke roder rundt i skabet på badeværelset.

  Svar
 13. Line

  Jeg er helt vild med æskerne fra Maya Bille!
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde tror jeg den skulle bruges til alle de småting man aldrig rigtigt har et godt sted at gøre af.

  Svar
 14. Tina

  Hvor er den lækker! Hvis jeg vinder skal den bruges til “dims” på hylden under mit sofabord – så den kan nydes hver gang man sidder i sofaen :)

  Svar
 15. Ditte

  Juhuuu..konkurence om de smukkeste æsker. Ejh hvor jeg håber computeren trækker mit nummer! Jeg ville bruge æsken til at gemme mine favoritsmykker i. Den vil passe så godt ind herhjemme hos mig .)

  Svar
 16. Anonymous

  Skøn æske, og dem kan man ikke få for mange af. Krydser fingre for at det bliver mig der skal have den i mit hjem.
  Mvh. Pia (pian75@hotmail.com)

  Svar
 17. KRÆSEriget

  Uh den er fin. Hvis jeg er den heldige vinder, skal den stå på mine nye bogkasser og passe på mine yndlings-dimser;-) Uh krydser fingre….

  Svar
 18. Tine-pigen

  Den er bare skæn. Hos mig ville den blive brugt til alle de der hårdimser der har en tendens til at ligge alle mulige steder i huset og som er ved at drive manden min til vanvid. Tillykke med fødselsdagen til både dig og bloggen.
  KH Tine
  tine-michael@pc.dk

  Svar
 19. Pernille Weiss

  Ih, hvor er den skøn. Den skal da helt sikkert stå i stuen og opbevare et par ekstra sutter til den mindste herhjemme. :-)

  /Pernille – harmonerende.blogspot.com

  Svar
 20. Julia Hausfrau

  De er så fine, de æsker. Har ikke helt kunne slippe dem, siden du viste dem sidst. Hvis jeg er så heldig at vinde, tror jeg den skal huse min læbepomade, ørepropper m.m. på mit natbord. Det svære bliver så bare at vælge træsort og farve…

  Svar
 21. Christina

  ja tak, ja tak og ja tak! Det skal da være en lille skattekiste med perler, dimser, farver og bånd som en stor datter kan gå på opdagelse i.

  Svar
 22. Little Luna E

  Hold op hvor er den fin og i sindsygt flotte farver. Den ville virkelig gøre gavn herhjemme på badeværelset til alle de der små dumme ting der ellers altid ligger på bordet og flyder.
  Hvor er den bare fin –

  krydser fingre.
  Hilsen Sarah

  Svar
 23. Anonymous

  Ihh så fine de er de æsker…
  Hos mig ville den gøre gavn ved at huse hårnåle og elastikker, som jeg ellers altid formår at sprede ud over hele adressen.
  Mange hilsner fra mariapoulsen@gmail.com

  Svar
 24. Anne

  Den ser bare super lækker ud… kan næsten dufte træet gennem skærmen :) Tror jeg ville opbevare smykker i den. Eller måske kaffekapsler til vores Nespresso!

  Svar
 25. Æstetik

  Jeg ville bruge æsken til at samle mine døtres hårelastikker, hårspænder og alt det andet jams der altid er væk når man har mest brug for det!
  Håber jeg er en vinder :)!
  Mange hilsner Pernille

  Svar
 26. Christine Sørine

  Den ville helt sikkert få en plads hvor jeg kan nyde den hverdag… og gemme på mine golf-dimser jeg altid kommer hjem med lommen fyldt af! :) Åh den vil jeg meget gerne vinde!

  Svar
 27. Rimme Rum

  Suk, suk, suk, de r bare så fine, jeg ville bruge æsken til min søsn sutter. krydser alt hvad der krydses kan og håber jeg bliver den heldige vinder:0)

  Svar
 28. moster Lone

  Ej, allerede 42 kommentarer…..og her kommer jeg så med min. Hvad jeg vil bruge æsken til, hvis den blev min???? Ja, jeg ville nok putte smykker i den, eller kosmetik, eller lys, eller tændstikker, eller dingenoter, eller duppeditter……..
  Jeg vil i hvert fald være glad for den!!

  Svar
 29. PUK

  Den er bare superflot! Jeg vil bruge den til mine ørenringe og armbånd, som pt ligger i en rodebunke på badeværelset…
  Kh Puk

  Svar
 30. Anonymous

  De et bare så fine. Har set dem på flere blogs og jeg ville blive lykkelig over at blive den nye ejer af æsken, som klart skal indeholde mine favorit øreringe, som lige nu bare ligger i en stor skuffe på badeværelset :-)
  Ps tak for en vidunderlig blog.
  Hilsen Vibeke L.

  Svar
 31. Gry

  Suk – Maya Billes æsker er simpelthen så smukke og jeg har ikke helt kunne få dem ud af hovedet efter at have set dem her på din blog for en rum tid tilbage.
  Hvis jeg vandt, så skal æsken stå på badeværelset og være fyldt med alle de ting, der ellers kommer til at rode på bordet (hårnåle, elastikker, lidt kosmetik mv.) – se, så glæder den ikke blot mig, men også min kæreste :D

  Svar
 32. Anonymous

  Åhh elsker æsker, -der findes så mange lækre æsker på markedet for tiden, men denne er nu speciel fin med kombinationen af acryl/træ. Bliver den min skal den huse vores nøgler som lige nu har til huse i en skål.
  Hilsen tdalgas@ofir.dk

  Svar
 33. Katrine

  Jeg vil også rigtig gerne deltage :-)
  Sikke en fin æske! Den vil jeg bruge til små hemmeligheder sammen med min datter på 5. Hun vil elske det lige så meget som jeg

  Svar
 34. Sophia´s mor

  Såååå fin .. Hvis jeg bliver den heldige vinder skal den stå på sofabordet og indeholde min datter Sophia´s sutter så vi altid kan finde ynglingssutten .. Smukt gemmested til en meget nødvendig “ting”

  Svar
 35. Malene

  Jeg vil gerne være med.
  Hvis jeg er heldig at vinde skal den stå på badeværelset og passe på nogle af mine smykker.
  Kh. Malene

  Svar
 36. Snullemor

  Den vil jeg gerne vinde og den skal bruges til visitkort og stå i mit nye atelier, som jeg meget snart vil vise frem på min blog… mine læsere prøver at gætte hvad der er jeg får bygget, så sig det ikke til nogen ; )

  Svar
 37. Tine

  Smuk, smuk æske! Vil rigtig gerne være med…
  Skulle jeg være den heldige, skal den bruges til de fineste smykker jeg har.

  KH Tine – og tillykke med begge fødselsdage. :-)

  Svar
 38. Karen Elisabeth

  Åhh hvor er den lækker – den minder mig om de æsker min bedstefar selv snedkererede i sit hjemmeværksted ;0)
  Hvad den skal bruges til?
  Jeg tænker lidt den vil være god til at have stående i soveværelset til at lægge mine smykker i for natten – Så har babyen ikke helt så nemt ved at komme til dem, og jeg kan beundre den hver dag ;0)

  Svar
 39. Karen

  Den er vel nok fin. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg bruge den til at samle alle mine små dingenoter, som jeg har liggende rundt omkring, og som måske bare burde blive smidt ud, men som har en eller anden speciel værdi for mig.

  Svar
 40. Anonymous

  Åh den er fin! Elsker de æsker. Jeg vil bruge den til mine øreringe, som havner alle mulige mystiske steder. Har blandt andet ødelagt et par Scherning emalje med stjerner, fordi jeg kom til at træde på dem. Ja, det er dumt at lægge øreringe på gulvet… Heldigvis har jeg købt nye! KH karenaj@hotmail.dk

  Svar
 41. mama mini arken

  Åh nej, hvor er den fin! Jeg ville bruge den til min kærestes kontaktlinser, som ellers ligger og flyder alle tænkelige steder, som manden ikke selv kan huske. Og den smukke æske har jo et meget iøjenfaldende låg, som selv mænd må kunne få øje på.

  Uha, jeg krydser mine fingre!

  Svar
 42. tichtach

  Jeg har en fabelagtig evne til konsekvent ikke at kunne finde min lille saks og min stoppenål. De vil ELSKE at bo i den superfine æske, sammen med et par andre krea-nødvendigheder, som er gode at have ved hånden.

  Rigtig skønt at du præsenterer æskerne – jeg har ikke set dem før :-)

  Dejligt at du laver gave-karma, og tillykke på forhånd med bloggen og med dig!

  KH
  tina

  Svar
 43. sannepkunst

  De er så smukke de æsker og ville klæde mit sofabord SÅ godt. Så skulle spillet uno ligge der i. For det spiller vi næsten hver aften… I sofaen…og jeg aner aldrig hvor de skal opbevares(0:

  Svar
 44. Dittemusen

  Fedt manner. Den vil jeg vildt gerne vinde.
  Jeg synes den er ret fin med sit maskuline udtryk i træet, samtidig med at det orange giver et frisk og fint pift.

  Jeg tror jeg ville gemme postkort deri. Eller gamle kære breve.

  Svar
 45. Anonymous

  Jeg er rigtig vild med dem. Så dem for første gang på din blog, som jeg dagligt klikker mig ind på. Jeg er helt vild med, hvordan du bruger dem i indretningen :) Super fed blog som jeg holder meget af at følge med i!

  zinckchristina@gmail.com

  Svar
 46. Cecilie

  Den vil jeg gerne vinde :) Tror også den skal bruges til smykker :)
  Mange hilsener Cecilie (cecilieditte@hotmail.com)

  Svar
 47. Helle

  Nu er det jo sådan at jeg elsker valnød, så jeg synes da den skal bo hjemme hos mig. Og eftersom jeg skal flytte på lørdag er det jo næsten som en indflytningsgave???….

  Svar
 48. Anne Mette

  Åh, jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg putte i. Det ender sikkert med en masse småting, der ligger og roder. Jeg er slet ikke særlig god til at holde orden på mine ting, så jeg tror bare den skulle fungere som fin, fin pynt i min vindueskarm :)

  annemettebeck at gmail.com

  Svar
 49. Ulla V.

  Hvor pudsigt – onsdag er også min fødselsdag. :)) Jeg deltager med glæde i “kampen” om den smukke æske. Den vil være perfekt til at gemme mine fødselsdags kort og breve i. Det gør jeg altid og nyder at tage dem frem engang imellem. De redder snildt en gråvejrsdag… :)

  Svar
 50. Beam

  Ud, den er fin. Er stor fan af æsker til alt mit rod og smådimser. Tror den skal bruges til mine hverdagsringe.

  Svar
 51. Anonymous

  Tillykke med jubilæet ;) Jeg glæder mig fortsat til at læse videre på din fine ny-designet blog :)
  Æsken er så fin, og har sin helt egen personlighed.. Ville ikke have problemer med at finde plads til den herhjemme i min nye lejlighed :)

  Go’ fødselsdag :)

  Annipigen3@hotmail.com

  Svar
 52. Maj

  Hejsa.
  Her må jeg da være med!
  Den vil være så fin med armbånd og halskæder ved siden af mit muji-smykkeskrin :-).
  majdumilde.blogspot.com

  Svar
 53. Katrine

  Nøj, hvor er den bare skøn! Jeg ville helt sikkert bruge den til små skrevne hemmeligheder; kærestebreve, poesi og tanker om de små ting i livet. Synes simpelthen, den er så fin :-)

  Svar
 54. Mia

  Sikke en lækker æske! Tænk at de er gået min næse forbi!

  Hos os ville den først og fremmest blive brugt til pynt, for den er da bare for fin! Og måske kunne den bruges til at lægge små sedler i til hinanden?

  Svar
 55. Cecilie Astrid

  Tillykke med fødselsdagen og jubilæet. Det er helt bestemt en fejring værd:O)
  Æsken kunne være god til nøgler og hvad man eller har i hænderne som man bare smider på køkkenbordet når man kommer ind af døren:O)

  Svar
 56. maupelou

  Wauw.. lækkert lækkert design. Me like!!!!
  Tror bestemt den skulle bruges til smykker i soveværelset.
  Tillykke både med fødselsdagen og bloggen :0))

  Svar
 57. Trine

  Den ville passe perfekt på mit natbord, det brune med det orange akryl passer lige ind, så jeg krydser fingre for at mine smykker kan få et sted at ligge trygt :-)

  Svar
 58. Sofie

  Wauw, den er flot. Jeg tror jeg ville bruge den i stuen til nogle af de ting som vores lille pilfinger ikke må få fingrene i.

  Svar
 59. Signe

  Den er godt nok sej:D Hvad den skal bruges til? det ved jeg godt nok ikke der er jo ingen grænser(Kun fantasien)!:)

  Svar
 60. Trine

  Wow – Jeg er optimistisk og tror, på trods af de mange kommentarer, på at jeg har en chance for at vinde denne æske. Herhjemme skal den bruges til smykkeskrin. Sådan et har jeg nemlig ikke, og mangler den helt vildt. ;-) Er vild med din blog, Ida!

  Svar
 61. Anonymous

  Jeg håber, at jeg lige kan nå at være med.

  Hvis jeg er heldig, skal den stå i min entre og holde styr på alle mine nøgler.

  Med venlig hilsen
  Sofie (sofie_lokkegaard@hotmail.com)

  Svar
 62. Sofie W

  Jeg har lige på falderebet stødt på din blog – og håber, at det ikke er aften endnu. Her i KBH skinner solen endelig og sommerstemningen er indtruffet. Tillykke med fødselsdagen og med en fin blog, som jeg glæder mig til at “læse færdig” og følge fremover.
  (sofiewisborg@hotmail.com)

  Svar
 63. Anna

  Uh jeg håber jeg kan nå det! Skynder mig i hvert fald….Mine smukker ville passe ret godt i den fine æske!
  Anna

  Svar
 64. Sidsel A

  Jeg er af en eller anden mærkelig grund vild med æsker/kasser og denne er ikke en undtagelse :) Jeg ved ikke lige hvad jeg ville opbevare i den, men det bliver ikke noget problem at finde ud af :D

  kreativitetligemedhygge.blogspot.com

  Svar

Skriv en kommentar