Going out

Jeg har aldrig fået vist jer de få billeder, jeg tog, da jeg var i Århus for at fejre fødselsdag med mine forældre og lillebror. Vi spiste på restaurant Den Rustikke i Mejlgade, endnu en lille madperle med velsmagende, enkel, fransk/italiensk mad til en budgetvenlig pris. Nøj hvor Aalborg halter håbløst bagefter på det punkt! Der er to forretter og hovedretter at vælge imellem hver dag, og de skifter et par gange om ugen. Dessertudvalget kan besigtiges i en montre, jeg valgte en luftig, syndig gateau marcel. Maduniverset minder lidt om Oli Nico, men her får man den fulde restaurantoplevelse, som Oli Nico mangler med deres få barborde, som der er rift om.

Jeg er på vej ud af døren, for at besøge Restaurant Mest i Aalborg. Den har længe været på vores ønskeliste, men da Politiken i sidste uge tildelte den 5 stjerner, tog vi os endelig sammen og bestilte et bord. De er ikke helt så budgetvenlige som den rustikke, men bestemt til at betale, og kvaliteten skulle være højere end hvad prisen ellers indikerer. Jeg glæder mig til at se den frankofile udgave af Aalborg og håber sådan, at de har creme brûlée på dessertkortet!

15 tanker om "Going out"

 1. Klassisia

  Mums…jeg elsker simpelthen at spise ude og prøve nye spisesteder af. I aften har vi været på fiskerestaurant ved vesterhavet, lige noget for mig, som er så vild med fisk.

  Svar
 2. Marian N. Larsen

  Nøj det ser godt ud. Glæder mig til at høre om MEST for jeg har overvejet at spise der flere gange, men er ikke særligt pjattet med fransk mad :) Var det mon godt?

  Svar
  1. Ida

   Mest kan varmt anbefales! Vi kom af med ca. 1000 kr. for to personer, men det var hver en øre værd. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har besøgt dem.

   Svar
  1. Ida

   Hidtil har jeg holdt mig til deres pizzaer (307 er min favorit), men nu er jeg da nødt til at smage deres kage også :o)

   Svar
 3. Anne

  Uhm restaurant MEST er simpelthen bare SÅ lækkert! :)
  Jeg var derinde for et lille års tid siden for og fejre min mor, og hun var mildest talt blæst omkuld, så lækker var maden – og hun ved hvad hun taler om min kære mor ;)
  Jeg håber I har fået et ligeså godt syn på MEST :)
  Personligt så synes jeg, at den er en af nordjyllands bedste restauranter og det løfter helt klart Aalborg niveau højt! :)

  Svar

Skriv en kommentar