Gave no. 1

Fødselsdagsgaven fra Mads var en skøn taske fra Liebeskind. Som sædvanlig skal jeg  have længere betænkningstid end hvad godt er, og derfor var denne 2011 model selvfølgelig for længst udsolgt i butikkerne, så vi måtte på sortbørsen for at opstøve et meget velholdt eksemplar. Jeg er ovenud lykkelig for den, og den har hængt på min arm lige siden onsdag. Stilen er en tilpas blanding af rå og enkel, og størrelsen er perfekt til at rumme pung, telefon, kamera, make up pung og hvad man ellers har brug for. Som den fx. gjorde igår, hvor vi om aftenen gik en god tur i det dejlige solskin, som stadig kastede lys og varme i vores retning.

Det er lidt uvant for mig at vise en masse billeder af mig selv, men jeg synes, at det ville klæde bloggen med en smule udvikling. Lige for tiden er jeg meget begejstret for at læse livsstilsblogs, og jeg synes, det er spændende ikke blot at få indblik i indretning, madlavning og oplevelser, men også hvordan bloggeren klæder sig. Det skaber en god helhed og rammer endnu flere af mine interesser som læser. Derfor vil tøj og personlig stil (bemærk lige at jeg ikke sagde mode, for der findes bunkevis af dygtige modebloggere som kører det ræs meget, meget bedre) måske komme til at fylde lidt mere herinde fremover.

27 tanker om "Gave no. 1"

 1. Fru Schou

  Jeg elsker din blogs udvikling:-) og det er jo nok helt naturligt at man selv får lyst til at udforske nye områder! Sådan har jeg det ihvertfald selv:-) keep up the good work

  Svar
  1. Ida

   Åh hvor er det godt at høre! Ja, jeg trænger i hvert fald til at prøve lidt nyt, og kan netop godt lide blogs, hvor man får det hele med.

   Svar
 2. Anne

  Uhh den er også fin:) Jeg er også mega glad for min 1. Liebeskind taske, som hænger på min skulder hver eneste dag. Og jeg er ret sikker på, at jeg også bliver glad for den nye lille:)

  Svar
 3. GitteBlinkilde

  Total fed taske :-) Lige præcis sådan en ønsker jeg mig også om to dage – men jeg ved at jeg ikke får en :-(Og et stort forsinket tillykke med dagen.
  Knus Gitte

  Svar
  1. Ida

   Det var meget uvant at lege modella, så dine søde ord går rent ind! Ja, det er rigtig fedt at tasken kan bæres på forskellige måder, det gør den super brugbar. Modellen hedder Esther, hvis du vil på jagt på eBay.de

   Svar
 4. Klassisia

  Hvor lyder det fedt med tøj og personlig stil på din i forvejen super lækre blog. Det er så inspirerende at se andres valg og sammensætninger. Hos mig har jeg også prøvet at udvide bloggen med lidt af det samme og har virkelig skubbet til mine egne grænser ved at vise billeder af mig selv :)

  Svar
  1. Ida

   Og du kan tro, at jeg godt kan lide alle de fine smykker og tøj, du viser :)
   Det er også en smule grænseoverskridende at vise billeder af mig selv, men det har jeg bestemt at blive bedre til.

   Svar
 5. Annchen

  Wauw! Hvor er den lækker..;) Har også hvisket til manden min at jeg (også) ønsker mig en Liebeskind taske – jeg har bare ikke kunnet vælge model;)
  Og jeg synes det er lækkert og fedt at se mere til dig selv også – god retning du er gået i.. Jeg er ikke selv god til det.. Det kunne være et mål;)
  Kh Anne

  Svar
  1. Ida

   Der er også masser af lækre modeller at vælge imellem!
   Det er netop et mål for mig – vi kunne jo følges ;)

   Svar
 6. Louise

  Jeg er i forvejen stor fan af din blog, og jeg er vild med, at du ikke pakker dit ønske om udvikling og forandring ind i undskyldninger og bortforklaringer, men står ved det og ser det som en spændende mulighed. Og nu du selv har en inspirerende blog, ku’ du måske anbefale andre gode livsstilsblogs?

  Svar
 7. Maiken

  Det er en virkelig fed taske. Har googlet en masse på Liebeskind tasker men den her model er virkelig lækker. Enten er Mads eminent til at finde på, eller også har han fået rigtig god vejledning. :D

  Din blog er så meget dig, og uanset hvilken drejning den tager så er jeg sikker på det bliver godt. :)

  Svar
 8. agh

  Fed taske – er også vil med de tasker! Og jeg er vild med dit armbånd og har siden du viste det prøvet at finde det i både Kbh, Århus, Odense og Skanderborg uden held. Hvor har du købt dit – måske jeg kan være heldig, at der er flere, og de kan sende det.
  Mh Anette

  Svar
  1. agh

   Takker :-) Prøver at ringe i morgen – kan ikke på hjemmesiden se, at de har det. Krydser hvad der krydses kan :-)

   Svar
  2. agh

   Jubiii :-) Nu går jeg og venter spændt – de ville gerne sende mod betaling af portoen. Tak for hjælpen!

   Svar
 9. Tina

  Uha – kan godt lide den udvikling :) Elsker livsstilsblogs – det er fedt at se bloggeren hele vejen rundt – også det lidt personlige i “at vise sig selv frem”. Glæder mig til at følge med.

  Svar
 10. Vibstjert

  Jeg elsker altid at læse dine indlæg, og i den tid jeg har læst med her, har der da allerede været godt gang i livsstilen;) og synes det er hyggeligt at følge dig/jer, og flere vinkler/udvikling er da super skøønt:) Smuk taske du har fået, tillykke med den. Jeg er også super dårlig til at bestemme mig for og finde den/de perfekte tasker, så jeg er også på udkig ude i den store cyberspace, bare efter en Marc Jacobs..

  Svar

Skriv en kommentar