En plads i solen

Eftermiddagens sure ventetid blev forvaltet på bedste vis i Randers med retrolækker Hansen is med pæn, pæn emballage. Jeg snuppede en plads på butik en og 1/1 dels sjove bænk og solede benene røde med udsigt til grønttorv overfor.
Endelig hjemme ventede der dejlig pakkepost fra Cos. Hvorfor mon de aldrig har det, man skal bruge, i butikkerne? Heldigvis var webshoppen leveringsdygtig.

14 tanker om "En plads i solen"

 1. Klassisia

  Den trøje har jeg også kigget på…men har ikke lige fået lagt den i den virtuelle kurv endnu. Når det kommer til cos, shopper jeg altid på nettet, da det er billigere at handle i euro end kr.

  Svar
 2. bare WUNDERBAR

  Alt det is altså.. Jeg er også så trængt i tiden hvad det angår.. sol og is går hånd i hånd.. :)
  Ønsker mig sådan et skilt fra Hansen is, det er vores efternavn, og det ville intet mindre end passe perfekt herhjem til.. :)

  Svar
  1. Ida

   Du må tigge firmaet om sådan et skilt ;) De har i hvert fald flot emballage, og isen matcher bestemt i lækkerhed.

   Svar
 3. linda;

  mmh, den is smager så godt! hvilket minder mig om at summerbird denne sommer har lanceret nogle nye. issæsonen er virkelig i gang; fristende farligt:) jeg glæder mig til at se, hvad cos har sendt til dig. smaddergod pinse, ida.

  Svar

Skriv en kommentar