Idag gjorde Malene og jeg Århus’ gader usikre, da vi besøgte yndlingsbyen i strålende solskin. Fødselsdagspengene brændte i lommen, men jeg fandt desværre ikke nogle lækkerier af interesse. I stedet måtte jeg nøjes med at tanke op på nødvendigheder hos Irma. For alle dem øst for storebælt lyder det sikkert fjollet, men på disse kanter er Irma nærmest eksotisk. Frokosten blev indtaget på Oli Nico, og Malene var heldigvis heller ikke sen til at se charmen ved den lille perle i  Mejlgade. Århus viste sig fra sin smukkeste side, og da solskin er isvejr, var vi ikke svære at lede i fordærv hos Summerbird.

15 tanker om ""

 1. Mama Lola

  Lyder som om I havde en dejlig tur og dejlige billeder:) er lidt misundelig da vi også var på besøg i Århus hos familie men endte på børneafdelingen:( så dejligt at se lidt billeder af jeres tur:)
  Skønt billede af Malene:)

  Svar
 2. kathi

  Meget fint blog ;) Jeg savner altsaa Aarhus!
  Maybe you’d like to join my Giveaway? You can win a pretty bangle by a young Austrian designer!

  Svar
 3. ohhhappy

  Mums, det ser godt ud, jeg skal altså ha’ smagt de der summerbird-is… Har været uheldig hos oli nico, de sidste 2 gange, hvor der bare var helt proppet- tror jeg må prøve deres take-away i stedet snart…
  Go’ weekend!

  Svar
  1. Ida

   Ja, de har virkelig travlt, men maden er altså også rigtig god! Køb take away eller spis i restauranten til frokost, så er der bedre plads.

   Svar
 4. Fru Schou

  Ej vi må da næsten have krydset hinanden så… Vi var forbi Oli Nico og hente mad ved 18 tiden… Sikke en god menu!!
  Det ser ud til I har haft en dejlig dag:-)

  Svar
  1. Ida

   Vi spiste der til frokost, så lige med et par timers mellemrum. Fedt at I kunne lide stedet, det er min ubetingede favorit!

   Svar
  1. Ida

   Vi havde Irma i Aalborg for en kort periode, men den er lukket igen. Elsker deres egne produkter og økologiske udvalg, det er virkelig en skøn butik.

   Svar
 5. Klassisia

  Læste lige om jeres dag inde hos malene og blev enig med mig selv om, at jeg vist trænger til en Aarhustur inden længe. Øv at der ikke kom noget med hjem (finder altid selv noget uundværligt hos cos:)og giver dig ret i at Irma har en vis eksotisk charme for os midt og nordjyder :))

  Svar
  1. Ida

   Århus-ture kan man ikke få for mange af ;) Vi var skam hos Cos, men nej.. Typisk når man lige har lidt penge at solde væk!

   Svar

Skriv en kommentar