28

er antallet af år, jeg nu har på bagen. Men det er heller ikke helt skidt. Slet ikke når verdens bedste 3. klasse overrasker en fra morgenstunden og springer frem fra deres gemmested med flag, sang, søde tegninger og blomster. Bemærk i øvrigt lige, hvor fint de alle sidder på deres pladser – i hvert fald på tegningen! Eftermiddagen er gået med hyggeligt besøg, fint indpakkede gaver og de sidste forberedelser inden venindebrunch imorgen. Nu kan de bare komme an, jeg glæder mig! Aftenen bliver brugt i sofaen med fransk film, fingerfletning og hvid chokolademousse med profiteroles.

30 tanker om "28"

  1. Ida

   Jeg kan, helt helt objektivt, bekræfte at de er den sødeste flok børn :) Desserten var ret lækker, den er fra Aalborg favoritten Fandanko.

   Svar
 1. Ulla V.

  Hjertelig tillykke med dine 28 år. Sikke fint dine elever havde forberedt fejringen af dig. :)) Jeg håber at resten af dagen blev lige så god.

  Min fødselsdag er også d. 16. maj – dog har jeg levet lidt længere end du. (41 år er slet heller ikke så ringe). ;)

  Svar
 2. Trine

  Hej Ida
  Herre mega mange gange tillykke med fødselsdagen :-)
  Er helt sikkert med på idéen om de søde 3. klasser – dem har jeg også.
  God ferie
  – Trine

  Svar
 3. Klassisia

  Tillykke med fødselsdagen…lyder som en dejlig dag og endnu en i vente med venindebrunch. Håber der var dejlige sager under papiret…mon vi får et kig? :)

  Svar
 4. MetteSofie

  STORT tillykke med dagen igår, Ida – Håber du havde en fantastisk en af slagsen, men billederne taler jo næsten for sig selv :) Her går vi også og venter på at kunne fejre “fødselsdag” for den lille, som stadig ikke har meldt sin ankomst. Kh. MetteSofie

  Svar
 5. Karina

  Hov et forsinket men meget stort tillykke med dagen Ida:-D Det ser ud somom du havde en vidunderlig dag. Sikke nogle søde elever du har

  Svar

Skriv en kommentar