Søndag

Søndag kunne heldigvis godt leve op til lørdag. Vi har kigget på campingvogn, en MKP Petit, og drømt store, men langsigtede, drømme. Der har også været tid til at gøre lørdagens loppefund rene, læse magasiner og endda sove en lille eftermiddagslur.
Jeg er meget sur på min Kitchenaid røremaskine for tiden, efter den brændte sammen for nogle uger siden under æltningen af en portion kanelsnurrer. Siden er den blevet repareret, men det ændrer ikke på, at selv den forholdsvis bløde dej til kanelsnurrer er for hård kost for den. Derfor var min lykke stor, da jeg igår fik fingre i en Ballerup Master Mixer, som efter sigende skulle være fænomenal. Efter en grundig rengøring er den så god som ny, og jeg mangler bare at opdrive lidt reservedele.
Og så er der faktisk lidt snyd med, for Krenit skålen købte jeg på bagagerumsmarked for to uger siden, men den har først fået en plads idag.
Nu vil jeg kaste mig over resterne af lørdagsslikket og forsvinde ind i det mærkelige Twin Peaks univers.

26 tanker om "Søndag"

 1. Davids Engle

  Campingvognen kunne sikkert blive helt skøn:-)
  Jeg har sådan en Ballerupmixer med en skøn tyk rillet glasskål. Den fungerer perfekt, mår man skal bage større mængder, men er ikke så god til småportioner. Ikke min i hvertfald. Jeg er vild med det der “stewardesse-mærke” :-)
  Uhh….Twin Peaks. Ja det var uhyyggeligt ;-)
  Kate

  Svar
  1. Ida

   Campingvognen kunne blive rigtig, rigtig dejlig, men det er godt nok en stor mundfuld. Den er den mindste, jeg nogensinde har set, og med dør i bagenden.

   Svar
 2. Klassisia

  Sød campingvogn….meeen kunne vist godt bruge en kærlig hånd :) Kan dog lige forestille mig den pudset op og spændt bag volvoen (pudset tilsvarende op)

  Svar
  1. Ida

   Den trænger til mere end en kærlig hånd. Men vi er fristede, meget fristede. Der kan køres mange gode ture i den. Engang!

   Svar
 3. Ditte

  Der er noget helt fantastisk fascinerende ved gamle biler. Det bringer idylliske billeder frem på min nethinde af en svundet tid hvor alt var pastel

  Svar
 4. Kisser Laptern

  Ej Ida, jeg har arvet en Ballerup Master Mixer af min mor – orange & brun. Den har gjort tjeneste i mit barndomshjem i mange år. Super maskine.

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  Svar
 5. linda;

  ballerup master mixer er altså det mest fantastiske navn nogensinde! det kan jeg li’. glæder mig til at høre din dom over den:) og hurra for gamle campingvogne. det er altså hyggeligt. det er retrohyggerier, når det er finest og mest værdifuldt.

  Svar
 6. et cetera

  Uh, den MKP vækker minder … Vores første campingvogn var præcis sådan en Petit. Den stod 100% original, som da den kørte ud fra fabrikken i 1963 og vi skabte bogstaveligt talt opløb med den. Vi har oplevet at folk stod udenfor og ventede på at få et glimt af den indvendigt – men den rummede altså heller ikke mere end 21/2 person og de to hele kunne ikke være over 1,80. Der findes ligefrem en klub og MKP-ejere mødes hvert år ved den karosserifabrik (M. K. Pedersen) som fremstillede – så en MKP er mere end en campingvogn, det er nærmest en livsstil :-)

  Svar
  1. Ida

   Det lyder fuldstændig fantastisk… Men det har vist lange udsigter inden den er køreklar! Tænk at I virkelig kunne skille jer af med den.

   Svar
 7. Cecilie Astrid

  Fine billeder:O) Ærgeligt med din kitchenaid. Kan det virkelig være rigtigt at den ikke kan klare sådan en dej? Går og drømmer om en, men da ikke hvis kvaliteten ikke lever op til forventningerne.
  Vi er også igang med Twin Peaks herhjemme. HOLD OP der er mange afsnit:O)

  Svar
  1. Ida

   Jeg synes også, det er ringe, men kanelsnurrerne er for stor en mundfuld (800 g mel). Desværre. Så vi er vældig uvenner lige nu.
   Twin peaks er mærkelig udover alle grænser og bliver ved og ved og ved… Og så er jeg meget imponeret over, hvordan han har fået lov at lave en serie hvor alle afsnit ikke er lige lange.

   Svar
  2. Cecilie Astrid

   Ja det er ret svært at holde styr på alting i den serie. Man skal virkelig holde tungen lige i munden for at få alle sammenhænge med. Jeg fik dvd-boksen i julegave og vi er ikke engang halvvejs. Lige nu holder vi Twin peaks pause, men vi må vist snart igang med en igen før vi bliver nød til at starte forfra:O) Jeg har slet ikke bemærket at afsnittende ikk er lige lange, men vi kommer med sikkerhed altid for sent i seng når vi går igang med dem fordi man bliver helt opslugt i serien:O)

   Svar
  3. Ida

   Jeg har virkelig, virkelig også svært ved at holde styr på alle personerne og deres relationer! Det er en ubehagelig serie, der er ikke et eneste, reelt menneske. Jeg føler ikke, at jeg er helt opslugt, men så alligevel… Det er så mærkeligt, at jeg snart må have spændingen udløst.

   Svar
  4. Ditte

   Jeg har haft min Kitchen Aid i 3 år og den har været igennem meget:-) Jeg synes virkelig du skal gå ned med den i butikken igen og forlange en ny.

   Svar
 8. betine

  Ai for fanden… MIN kitchenaid brændte også sammen sidste weekend da den skulle ælte kanelsnurrer… Var det vildt dyrt at få den lavet?

  Svar
  1. betine

   Nej, den er 8 år… Men det er alligevel ringe – hold op, hvor den lugtede… Måske ham Meyer skal sætte en kitchenaid advarsel på sin ellers så lækre opskrift :)

   Svar
  2. Ida

   Æv. Men ja, det er virkelig dårligt, og jeg bruger endda kun 800 g mel i den opskrift.
   De skrev på sedlen, at de havde repareret en løs forbindelse. Det er da værd at spørge forhandleren, hvor meget det vil koste.

   Svar
  3. betine

   Ja, det er det helt sikkert. Jeg skal bare lige tage mig sammen til at slæbe den afsted. Ih, det er træls. Men heldigt du har fået lavet din, i det mindste :)

   Svar

Skriv en kommentar