Ramsløg

Her til aften har vi været i skoven for at plukke ramsløg. Der var stadig lunt, og vi gik en lang tur ved det gamle hammerværk. En dejlig afslutning på den fine solskinsdag. Nu glæder jeg mig til at prøve at bruge ramsløg i madlavningen, især Almanak har en del spændende opskrifter.
Ninna og jeg har tidligere udvekslet tips om farvede jeans, så her er et billede af dem i brug.

12 tanker om "Ramsløg"

  1. Ida

   Jeg er også glad for dem, bruger dem som regel med en sweatshirt, trøje eller t-shirt og lidt smykker. Den sammensætning kan jeg godt lide.

   Svar
 1. Camilla (Fru Millas Cupcakes)

  Hvor har I været efter ramsløg – vidst ikke der lå et gammelt hammerværk ved Aalborg.

  Og, ja – super flotte jeans. Tror aldrig jeg bliver så modig at få farvet jeans. Når jeg endelig for tage modet til mig, så er de for længst gået af mode.

  Svar
  1. Ida

   Det er ude i Godthåb, ved det gamle Zincks hammerværk. Lige ved p pladsen vrimler det med ramsløg.
   Jeg er altså også lidt ude af min comfortzone med rosa jeans, men er blevet ret glad for dem.

   Svar
 2. Linsens

  Ej, skulle lige læse et par blogs på telefonen igår da vi var gået i seng! Telefonen blev fluks givet til manden med spørgsmålet om han kunne se hvor det var (vi taler kun første billede her!) Svaret var selvfølgelig som du også skriver: Zincks i Godthåb, ja man er vel gift med en gammel Svenstrup dreng;-)
  Tror han syntes det var et dejligt billede at falde i søvn til:-)

  Svar
 3. Katrine

  Uuuh, ramsløg er bare noget af det bedste, der findes. Selv nyder jeg hjemmelavet ramsløgspesto oven på alverdens lækkerier samt hjemmetørret ramsløg i kryddereddike og kryddersalt! Mums!

  Svar

Skriv en kommentar