Plet

Bloggen er blevet pyntet på, og nu har jeg det lidt som om jeg er kommet afsted i noget alt for fint tøj, som jeg er bange for at komme til at spilde på. Det er bare om at få det overstået, lave den første plet, så jeg igen kan lægge ansigtet i de rette folder og finde mig til rette.

30 tanker om "Plet"

  1. Ida

   Nej, det er min lillebror som står for alt det tekniske, på baggrund af mine håndtegnede skitser og kruseduller. Jeg er virkelig dårlig til teknik :)

   Svar
 1. Maria

  Lækkert! Kan godt forstå din berøringsangst. Det er lidt ligesom en opslagstavle, man lige har ryddet op på – det er ligesom ikke helt perfekt, før det bliver lidt mere random. Er sikker på du nok skal få “plettet” på den gode måde!

  Svar
 2. Trine Lykke

  Hvor er her bare blevet flot, det har du og din bror gjort godt!
  Synes layoutet passer godt til bloggens indhold og glæder mig nu bare endnu mere til at besøge dit virtuelle hjem igen og igen :)

  Svar

Skriv en kommentar