Løvinder

Jeg har haft en dejlig aften med åndelig føde og seje løvinder som ikke er bange for at brøle. Om hverdagens uligheder, feminisme som et fyord og om at være sin egen værste fjende. Jeg er rørende enig i det som de damer Lahme, Njor, Uthaug og Bjarup Riis havde at sige, omend jeg selv er en af dem, som tegner et lyserødt billede på bloggen. Samfundsdebat lader jeg andre om, men det var rart at blive mindet om, hvilke kampe vi skal vælge, hvis vi vil opnå større og vigtigere ting end om brødet er bagt med det rette øko spelt og om hjemmet stråler. Find din daglige dosis hverdagsfeminisme på deres blogs, som hver især leverer indspark til at balancere i et kvindeliv anno 2012.

5 tanker om "Løvinder"

 1. Mette

  Jeg ville også gerne have været afsted. Men endte med at vælge sofaen med babyen på armen ;)

  Håber at du havde en god aften :)

  Svar
 2. Fru Schou

  Der gad jeg også godt have været. Julias blog var faktisk den allerførste blog jeg begyndte at læse i sin tid, og synes bare hun er noget så skarp i spyttet!! Jeg ved, også af egne erfaringer, at der er lang vej til ligestilling, og mange debatter der skal tages! Men jeg lader også de andre om det, de er alligevel også meget bedre til det end jeg er!
  Og så tror jeg (og håber) at alle godt ved, at der ikke findes et glansbillede!! Der ligger også skænderier, konflikter, skidt og møg bag de fine billeder på bloggen;-)
  Rigtig god weekend Ida:-)

  Svar
  1. Ida

   Lige præcis. I øvrigt et program som balancerer på en knivsæg, men holder et højt niveau. Jeg er fuldstændig grebet af det.

   Svar

Skriv en kommentar