Hjemve

Jeg lider altid af en helt særlig form for hjemve, når jeg er afsted, nemlig længsel efter selv at stå i køkkenet og kokkerere. Jeg skal love for, at jeg har fået taget revanche den sidste uge. I den mere spændende afdeling kan nævnes ovenstående bananbød, sushi, flødekarameller, usund morgenmad og min mors finske småkager. Det er vist tid til sukkerafvænning og hverdag igen…

17 tanker om "Hjemve"

  1. Ida

   Det er vist ikke alm finskbrød, det er en kage som hedder “de gode S’er”, syntes det finske ophav passede så godt til formene. Skal nok dele opskriften en af dagene.

   Svar
  1. Ida

   Jeg har fået dem af min søde mor, der ligger en henvisning til webshoppen i indlægget, fra da jeg lige havde fået dem. Det erfra starten af april og hedder noget med “en helt almindelig tirsdag”.

   Svar
 1. Tenna

  Det ser godt nok lækkert ud Ida!

  Jeg har det lige som dig, jeg lider også af hjemve. Altså det er dejligt at rejse, men endnu skønnere at komme hjem igen;)

  Svar
  1. Ida

   Jeg elsker nu at være afsted, men især køkkenet savner jeg! Især også fordi man ude får inspiration til nye retter.

   Svar
 2. Maria

  Jeg har NYDT dine Berlin indlæg, bare ikke fået kommenteret på dem. Virkelig inspirerende indlæg med lækre billeder og skønne tips :) Tak fordi du deler!

  Og nu er jeg bare totalt lækkersulten ;)

  Svar
 3. Christina

  Kære Ida – det ser så lækkert ud.. du kan noget særligt med de madbilleder ;-) Nyder tit at komme forbi og suge stemning til mig.. Kh C

  Svar
 4. linda;

  det er da den lækreste hjemve af slagsen. jeg ville ønske, jeg havde det ligesom dig. det eneste jeg altid savner er min familie, seng og rugbrød. ikke ligeså mundvandsløbende:)

  Svar

Skriv en kommentar