Hjemme

Vi har gået, spist, set, læst, drukket og sludret os vej igennem Berlin, med ømme ben til følge. Nu skal det blive godt med et par dage i sommerhus i lavt gear.
Jeg håber at have nok gode billeder til at kunne skrue en lille guide til mine Berlin favoritter sammen, men I må lige væbne jer med tålmodighed.

Tak for alle jeres kommentarer på mine planlagte indlæg, det var så hyggeligt at komme hjem og opdage, at bloggen havde levet sig eget liv, mens jeg var væk.
I var mange som spurgte, hvor min mor har købt Mumikageudstikkerne, og til jer har jeg lagt et svar i kommentarfeltet på indlægget.

10 tanker om "Hjemme"

 1. Trine

  Ej – jeg glæder mig helt til at læse din guide. Vi har været så drønheldige at vinde en uge i penthouse-lejlighed dernede i sommerferien (mitte). Velkommen hjem.

  Svar
 2. linda;

  juhuh for at du er tilbage, selvom der har været god underholdning herinde:) jeg storglæder mig til en berlinguide – for at se hvad i har set, spist og oplevet. god påske, ida.

  Svar
 3. Louise Sloth

  Jeg har også været afsted… Kun i to dage, så vi havde travlt og nåede bestemt ikke alt det vi gerne ville. Måtte desværre misse outlet-shops og timelange cafebesøg.. men så må man glæde sig til et nyt besøg dernede engang.

  Svar
  1. Ida

   Puha det lyder hæsblæsende! Vi havde fire dage, men kunne sagtens have brugt endnu længere tid.
   Jeg er også allerede klar på en tur til!

   Svar

Skriv en kommentar