Berlin: Fraklip

Jeg er i fuld gang med at organisere mine billeder til en Berlin guide, men jeg har lidt af et luksusproblem med over 300 billeder. Mange af dem er svære at kategorisere, så her kommer en lille bunke fraklip, billeder som jeg ikke ville kunne undvære, men som ikke rigtig ville passe ind andre steder.
Berlin guide (forhåbentlig) på trapperne i løbet af idag!

15 tanker om "Berlin: Fraklip"

 1. Vibstjert

  Nej, nej, nej, nogle gode billeder af yndlingsbyen, får vitterlig helt ondt i maven af savn. Hvor er det et sejt billede med alle trabanterne, de er så fine. Var der egentlig ikke helt tykt af danskere? Stort set halvdelen af vores vennekreds var afsted og de stødte konstant ind i andre danskere!

  Svar
  1. Ida

   Jo der var virkelig mange danskere, og turister generelt. Vi styrede generelt udenom de helt store turistmagneter, så det var ikke så slemt, men nogle af stederne havde godt nok enormt lange køer!

   Svar
 2. Davids Engle

  Skønne billeder. Glæder mig til guiden senere. Elsker også bare den by. Har planer om en uges ferie dernede til sommer, og er altid på jagt efter gode tips.
  Er det et vandtårn man kan se på ét af billederne?
  Kate

  Svar
  1. Ida

   Ja, det er et vandtårn i Prenzlauer Berg. Åbenbart lidt områdets vartegn…? Jeg kunne bare godt lide kigget med fjernsynstårn, vandtårn og de blomstrende grene :o)

   Svar
 3. Fru Schou

  WAUW hvor nogle lækre billeder:-) Og så står du der og ser fin ud med det fedeste tørklæde EVER…. hvor er det fra??:-)
  Vi skal til Berlin i august, og sidst vi var der, var jeg gravid og meget træt hele tiden, så jeg glæder mig:-) Vi har fået anbefalet at leje cykler, og bruge dem i stedet for metro/bus/taxa til at komme rundt!

  Svar
  1. Ida

   Tørklædet hører egentlig vinteren til, men det reddede mig, for der var godt nok koldt! Det er fra Blond.
   Vi tog u og s-bahn, det var både fleksibelt og nemt. Men nogle gange havde det været rart med en cykel, så man nemmere kunne krydse mellem Friedrichschain, Prenzlauer Berg og Mitte, i stedet for at skulle til Alexanderplatz for at skifte.
   Det lyder hårdt at være i Berlin som gravid, for mine ben var rigeligt ømme som det var! Vi holdt også et hårdt program, men man vil jo gerne have det hele med.

   Svar
 4. Lou

  Skønne billeder :) Jeg plejer sjovt nok at bo i en lejlighed lige ved vandtårnet i Belforter str., så får helt Berliner-længsel når jeg ser dine billeder. Plejer også at leje cykler når vejret er til det, men der er også noget hyggeligt at drøne rundt i U-Bahn. Glæder mig til din Berliner-guide :)

  Lou

  Svar
 5. Malene

  Suk, så fint. Hvis dette er fraklippene, glæder jeg mig godt nok til de rigtige billeder.
  Smækker, lækker læderjakke :)

  Svar
 6. Tenna

  Ej, jeg glæder mit til at læse din guide;)

  Jeg har aldrig været i Berlin, dog var planen vi skulle have været dernede på bryllupsrejse med Dicte for 3 år siden. Håber altså snart vi kommer afsted…

  Svar
  1. Ida

   Ja, det skal I virkelig unde jer selv!
   Jeg har hørt, at Berlin skulle være en god by at besøge med børn. Der er rigtig mange legepladser og de gode cafeer vrimler med børnefamilier, så jeg tror, I kunne få en rigtig dejlig tur.

   Svar
 7. Shina

  Håber I havde en dejlig tur. Dejlige billeder (mon det er dog på billedet?) og gæøder mig til at se/læse din guide.

  Svar
 8. Shina

  Hold nu op en masse slåfejl jeg der fik præsteret :o) Dog=dig og gæøder=glæder.
  Kom lige i tanke om, at det er ved at være et par år siden jeg sidst var i Berlin (U2 koncert) og vil da egentligt gerne afsted igen.

  Svar
  1. Ida

   Meningen gik ikke tabt på trods af lidt slåfejl ;o) Ja, det er mig på billedet, det er vist heller ikke tit, jeg stikker hovedet frem her på bloggen.

   Svar
 9. Lone

  Ida..

  Har lige fundet din blog.. Er da så imponeret over de mange flotte billeder…
  Du har nogle flotte samlinger. Ting som jeg ville elske at samle på.. Men finder jo aldrig på sådan noget af mig selv.. Eller også gør jeg. men sjældent til en god pris…
  Så din Lyngbysamling.. Det eneste jeg ejer er et kuværtaskebæger i Lyngby.. Til den nette sum af 15 kr..

  NÅ Ida. jeg skriver også til dig fordi jeg så at du er fra Aalborg lige som jeg..

  Ville derfor fortælle dig, at jeg afholder Blogtræf den 12. maj.. Syntes lige jeg ville sige det.. Det kunne jo være du havde lyst til at deltage.. tjek det ud på min blog… Måske..

  jeg har meldt mig som fast læser, skal tjekke din blog ud.. og følge med i fremtiden. Dine interesser er som mine, leve livet, loppemarkeder, rejser m.m.

  Lone

  Svar

Skriv en kommentar