Arne

Idag har jeg besøgt Arne, som i 1959 købte sin Ballerup Master Mixer i den lokale brugs til den svimlende sum af 750 kr. Nu har jeg fået lov at overtage maskinen og alt tilbehøret, og jeg er fuld af glæde og ærefrygt og spændt på at komme i gang. Jeg fik også brugsanvisningen med, som udover skønne billeder indeholder en masse håndskrevne opskrifter på kager og desserter. Det føles lidt som at have fået overdraget en lille skat.

16 tanker om "Arne"

 1. Anne

  Det er virkelig også en skat:) Og 750 kr. må godt nok have været mange penge i 50’erne! Dengang lavede de ting, der kunne holde!

  Svar
  1. Ida

   Den havde været virkelig dyr, men har holdt indtil nu, på trods af at de har boet på en gård og brugt den flittigt til at røre dej, hakke kød, presse saft osv.
   Nu håber jeg bare, der er endnu flere år tilbage til mig.

   Svar
 2. Differentia

  Uh, spændende hvilke lækkerier den skal frembringe.
  De fine håndskrevne opskrifter minder mig om den lille brune kasse, jeg har arvet fra min mormor, med hendes håndskrevne opskrifter. De bliver flittigt brugt og hver gang mindes jeg de utallige gode middage, min mormor kunne frembringe. Nostalgi af bedste skuffe.

  Svar
 3. Annchen

  Ej sikke da en skat at få fingrene i…:) Er tosset med den håndskrevne opskrift – det kunne være min mormors skrift;) God fornøjelse..

  Svar
  1. Ida

   Jeg har en lille smule svært ved at tyde noget af det, men to af opskrifterne hedder noget med “Idas …” Dem er jeg næsten forpligtet til at afprøve, synes jeg.

   Svar
 4. Davids Engle

  Nej hvor er det vildt. Tænk at den har været så dyr. Det har jo været vildt mange penge dengang. Håber du får masser af glæde af den, men er sgu lidt bekymret over, at din KitchenAid ikke virker optimalt! Det er da ikke i orden. Kan du ikke få den fikset?
  Kate

  Svar
  1. Ida

   Jeg har haft kitchen aid’en til rep, og den er blevet ok igen. Men den kan stadig ikke klare en dej til kanelsnurrar, og jeg synes, det er vanvittigt at have en røremaskine som kun kan klare små lette deje.

   Svar

Skriv en kommentar