tgif

Hvorfor har vi egentlig ikke et tilsvarende udtryk på dansk? “Endelig weekend” har bare ikke helt samme charme som det amerikanske modstykke, ligesom weekend, som dækker over tre dage, ikke kan sidestilles med den saliggørende fredag, som ene og alene varsler fridagenes komme. Men det er i hvert fald sådan jeg har det, fredag har været længe ventet. Påskeferien og dermed Berlin ligger kun en uge frem i tiden, og jeg glæder mig uendeligt meget til at holde fri og komme ud på eventyr.
Fredag aften bruges på sofaen, med sandwich fra Aalborgs bedste take away sted, og mirabellegrene i yndlingsvasen. Forleden dag vendte jeg sidste side i Patti Smiths Just kids, og selvom jeg ikke er den store litterat, vil jeg forsøge at brygge et indlæg sammen om den, for det har været en læseoplevelse udover det sædvanlige. Egentlig trækker det også lidt at smutte i biffen for at se Shame, men jeg tror, jeg er for magelig, så det må blive en anden dag.

8 tanker om "tgif"

 1. linda;

  mmh, det lyder som den dejligste fredag, ida. jeg glæder mig til at læse om din bogoplevelse. og jeg var faktisk i biografen i går aftes. jeg græd & græd. så ekstremt højt og utrolig tæt på! av-av. har du mon set den? god weekend.

  Svar
 2. Fru Schou

  JEg elsker også en god bog, så jeg vil se frem til din boganmeldelse;-)
  Vi skal til Berlin i august, jeg glæder mig også helt vildt, det er bare den fedeste by!

  Svar

Skriv en kommentar