Goldfinger

Så fine var mine kløer igår, da jeg var i madklub. Idag er der allerede skallet små flager af, så lige om lidt må det hele ryge, så der ikke havner neglelak i den fyldte chokolade på kurset i aften. Holdbarheden er ikke noget at råbe hurra for, men til gengæld er der glimmer og glitter for alle pengene.

17 tanker om "Goldfinger"

 1. Anne

  Hmm ja altså, det ville da ellers se flot ud med guldflager i chokoladen. Men lidt klamt ja!!
  Lækker neglelak og og god fornøjelse med kurset :)

  Svar
  1. Ida

   Fra en Aalborgpige til en anden: Du skal virkelig unde dig selv et kursus hos Aalborg Chokoladen! De arrangeres igennem Fokus.

   Svar
  2. Maiken

   Du er god til at finde de skønne tilbud. Det kunne være en god idé til veninde aften.:-) Og skulle de to Aalborg piger mon ikke snart hygge igen? :-)

   Svar
 2. Christina

  lækker neglelak :) jeg kan ogsaa super godt lide dine helt korte negle, men naar mine er saa korte synes jeg altid det ser ud som om jeg er 7…

  Svar
 3. Karen Marie

  Jeg har aldrig været god til det der med neglelak, men jeg bliver altså super inspireret og lidt fristet, du ser så tjekket ud :0)
  God påskeferie, var der noget med Berlin?? Håber i får en fantastisk tur. Anitta har ikke lavet foto helt færdig fra jeres smukke hjem, men de er vist på trapperne :0)

  KH Karen Marie

  Svar
  1. Ida

   Hej Karen Marie!
   Ja, imorgen går turen til Berlin, og vi kan slet ikke vente!
   Du kan tro, vi glæder os til at se billederne – ingen stress, husk nu at holde ferie!
   KH Ida

   Svar
 4. Anonymous

  Hej Ida.
  Fed neglelak – sidder her og får abstinenser efter selv at få så fine negle. :-) Har du prøvet at lægge overlak eller et lag klar lak på? Det har jeg tidligere været heldig med, så de holdt lidt længere. Når man nu har gjort sig umage og brugt tid, så skal det da helst ikke skalle af igen lige med det samme (siger den dovne, som altså ikke gider lægge lak om hele tiden ;-).
  Mange hilsner Marie-Louise

  Svar
  1. Ida

   Hej Marie-Louise!
   Jeg lægger altid en klar lak ovenpå (er nemlig også doven med den slags) men derfor er holdbarheden stadig meget begrænset. Jeg tror simpelthen at der er for meget glimmer og for lidt neglelak til at holde sammen på det. Sådan er det, til gengæld er der fest så længe det varer :o)

   Svar

Skriv en kommentar