Glædelseskvidder og spare-marts

Sådan her så der ud hos blomsterhandleren her til eftermiddag. Når foråret driver gæk med en, er det godt at have noget at glæde sig til i stedet. Hos os er det den tur til Berlin, vi netop har booket, i dagene op til påske. Fem dage i en af mine yndlingsbyer, hånd i hånd med “my guy”, som skal opleve Berlin for første gang. Selv ikke bilturen derned slår skår i min glæde, for hvis der er nogen, som er gode til at hygge sig med at køre i bil sammen, er det Mads og jeg. Nu skal resten af marts leves på smalkost, så lommepengene kan række til både tant og fjas.

17 tanker om "Glædelseskvidder og spare-marts"

 1. MetteSofie

  Åh, det lyder skønt! Alene bilturen derned, lyder fantastisk.. Der er ikke noget bedre end en lang køretur med kæresten, god musik på anlægget og en masse guf til køreturen. Jeg har heller aldrig fået besøgt Berlin, men jeg har hørt mange spændende beretninger derfra. Håber I får en dejlig tur, når den tid kommer :)

  Svar
  1. Ida

   Sådan har jeg det nemlig også med køreture, og så bliver det jo også lidt hyggeligt. Berlin er virkelig et besøg værd, det må I gøre, så snart I er lidt mobile igen!

   Svar
 2. Annchen

  Åh misundelse…:) Elsker Berlin.. Hvor bliver det lækkert for jer.. Det kunne jeg også godt lige presse ind i mine forårsplaner;)
  Kh Anne

  Svar
 3. Vibstjert

  Det lyder godt nok lækkert-Jeg er også fuldstændig verliebt i Berlin, min top favorit storbyer af alle, den har bare det hele, og virker alligevel slet ikke som en storby! Rigtig god kærlighedstur til jer:)

  Svar
  1. Ida

   Det er en total kliche, men Berlin har en særlig puls. Super hyggelige kvarterer med en masse spændende nye ting at opleve. Du har måske nogle tips at dele ud af?

   Svar
 4. Marian N. Larsen

  Åhhh en kærestetur til Berlin! Gid det var mig… Gode, tykke grøntsagssupper er fantastiske som spare-mad! Og Marts er jo stadig lidt kold, så mon ikke det kan gå an.

  Jeg kan anbefale en Trabis-Safari. Det er virkelig sjov: en guided tur i de gamle trabantbiler rundt i berlin. Man kører selv…

  Svar
  1. Ida

   Grøntsagssupper er også en af mine favoritter, de hjælper både på pengepungen og sundheden :o)
   Trabi safari lyder virkelig sjovt, lige som noget for Mads!

   Svar

Skriv en kommentar