En god start på weekenden

Lørdag morgen er startet op på den bedste måde, vi har sovet længe, Mads og monopolet i radioen og usund morgenmad med Meyers kanelsnurrer og friskpresset juice ala Valsølilles fantastiske appelsin/jordbær variant. Det var føde for guder!

Jeg har langt om længe oprettet en Bloglovin konto, især fordi der vist er kommet nogle begrænsninger med “faste læsere” funktionen i forhold til ikke-blogspot blogs, som jeg ellers hidtil har brugt. Men jeg er altså ikke helt blevet venner med den, for når jeg sammenligner med mit betjeningspanel, kan jeg se, at det ikke er alle indlæg som dukker op derinde. Er der mon et eller andet jeg mangler at aktivere, en indstilling jeg kan pille ved?
Det er lige til at rive sig i håret over, for hvis der er en ting, teknik skal, så er det at virke!

16 tanker om "En god start på weekenden"

 1. Trine - Søhesten

  Morgenmad er mit yndlingsmåltid, og det der morgenmad ser SÅ godt ud!!
  Jeg bruger også bloglovin, især på min kjære Iphone. Jeg følger efterhånden så mange blogs, at der ikke er plads til dem på min blogspot konto, og det er altså også ret irriterende.

  Jeg må lige skynde mig at tænde for Mads og Monopolet! Det kan da godt kombineres med opgaveskrivning…ikke?

  Svar
 2. Lis Rylander Karlsson

  LÆKKER morgenmad, nammenam:)

  MHT. Google Friend Connect, så er problemet kun et problem, for dem der har det som abonnementservice til deres læsere, hvis de IKKE har en Blogger/Blogspot-blog. Den kan fremover (vist nok først fra april) integreres på Googles eget blogprodukt, som blogspot jo er. Alle med en googlekonto kan følge lige så mange blogs de har lyst til med Googles reader. Når man åbner en googleside op, kan man i googles menulinje vælger ‘reader’/’læser’ og her ligger alle de blogs man følger. I opdateret rækkefølge!:D
  Foroven på de fleste blogspotsblog er der en menulinje (Ida har også en) og her er der også et punkt, der hedder fast læser. Den kan man trykke på og vips! så ligger den pågældende blog i ens reader.

  Eij, giver det her mening for andre end mig? Summasummarum: Alle har adgang til google reader uanset blogtype og om man har en blog eller ej, men derfor kan der nu godt være en fin læserservice i at oprette muligheden for abonnement ad andre kanaler. MEN tjek inden du selv opretter din blog på Bloglovin’, at der ikke allerede er en dedikeret læser, der har gjort det samme. Så undgår du at oprette en dublet (det kan dog sagtens rettes ved henvendelse til Bloglovin’, jeg taler af positiv erfaring;))

  KRAM og god weekend:)
  Lis

  Svar
 3. Lis Rylander Karlsson

  Den her sætning:
  MHT. Google Friend Connect, så er problemet kun et problem, for dem der har det som abonnementservice til deres læsere, hvis de IKKE har en Blogger/Blogspot-blog.

  burde nok se sådan her ud for at undgå misforståelser:
  MHT. Google Friend Connect, så er problemet kun et problem, for de blogforfattere der har det som abonnementservice til deres læsere, hvis blogforfatteren IKKE udgiver på en Blogger/Blogspot-blog.

  Svar
  1. Ida

   TAK for dit grundige svar Lis! Det krævede et par gennemlæsninger, men nu tror jeg, at jeg har forstået det. Google reader bruger jeg i forvejen på iPad, og så burde der jo slet ikke være nogle problemer.

   Jeg undrede mig faktisk over, at min blog allerede var på bloglovin, men vidste ikke at det skyldtes, at en anden allerede har oprettet den. Det var sgu da sødt!

   Svar
  2. Lis Rylander Karlsson

   Hæ, jeg kan godt selv se, at jeg roder lidt rundt i det. Jeg havde børn med modellervoks overalt ved siden af mig, mens jeg af tossede årsager insisterede på at skrive forklaringen nuuuu:) men du fandt dig selv på bloglovin, alt er fjong med reader og jeg læser jo med herinde med stor fornøjelse. Tak for altid fin underholdning, lækre billeder, inspiration og holdninger i det hele taget.

   Ja, alles ist gut! :)) ville jeg vist bare sige!

   Svar
  3. Ida

   Jeg er imponeret over din multitasking, tænk at du kunne forklare alt det med modellervoks und alles omkring dig!
   Og TAK for din søde ord – og lige over i øvrigt – de varmer i den grad!
   God lørdag til dig!

   Svar
  4. Vibstjert

   Lis, du må slå dig ned som blogger-supporter, du bliver i al fald min faste tutor nu:). Min blog kører også nu-og på dansk, har simpelthen lige fået udrettet, hvad jeg ikke har gjort på 5 år pga dig!! Ida, det ser simpelthen bare så hyggeligt ud, en dejlig måde at starte en lørdag, god weekend:)

   Svar
 4. Annchen

  Sikke et lækkert billede..:) Lyder som en fantastisk morgen..
  Mht teknikken kan jeg ikke hjælpe – men genlæser lige Lis’ svar når jeg er ved com for det var da dejligt udførligt..;)
  Go weekend.,

  Svar
 5. Tenna

  Det var da en morgen jeg gerne ville have haft- her stod den på sutteflaske til Sigurd og en bolle i risteren til mig;)

  God weekend

  Svar
  1. Ida

   Det er jo friheden ved ikke at have børn ;o) Kunne i øvrigt godt snart tænke mig at se nye billeder af “din” Sigurd…?

   Svar
  2. Tenna

   Ja, engang imellem drømmer jeg om en etværelses lejlighed og en hel søndag i sengen!

   Jeg skal nok flashe et billede af min søde Sigurd her en af dagene;)

   Svar
 6. snullemor

  Hej Ida
  Jeg har længe fulgt din blog via bloglovin’… der er så dejligt at man kan følge alverdens blogge på den måde ligemeget hvem der står bag og hvordan bloggen er lavet.
  : )

  Svar
 7. Ann-Christine

  Jeg er vild med bloglovin, men nu har jeg heller aldrig været blogspot-blogger.
  Jeg har dog haft googlefriendconnect på min blog, men er som alle ikke-blogspotbloggere blevet smidt af her pr 1 marts. Vildt irriterende.
  Jeg synes bloglovin er lækkert, en fed måde at finde nye spændende blogs og eneste ulempe er at det er lidt langsommere end andre feedreadere, som fx. googlereader.
  Vil da lige finde dig derinde også :)

  Svar

Skriv en kommentar