Dullegrej

Neglene er lakeret med glimmer og klar til i aften, hvor vi tager hele vejen til Århus for at besøge “min” Sigurd (hvor skørt et tilfælde er det lige, at Tennas søn valgte præcis samme fødselsdag og fik samme navn som min lillebror?) som for nyligt er flyttet til smilets by for at læse medicin. Vi skal en tur i den skønne biograf Øst for paradis for at se den meget roste The Artist. Jeg er sikker og vis på, at den nok skal være god, men jeg er spændt på, hvad jeg vil synes om, at det er en stumfilm. Umiddelbart forestiller jeg mig, at jeg vil mangle talen, men det bliver interessant at se, om billedsiden og musikken kan bære historien alene. Aftensmaden står Oli Nico selvfølgelig for og mon ikke jeg er uopfindsom nok til at holde mig til de sædvanlige moules frites?
Favorit dullegrejet har fået plads på teak kommoden i soveværelset, samlet på et af Nettos smørebrætter, som en evig påmindelse om at tage mig tiden til at bruge det. Jeg er ikke udpræget girly-girly og går uden skrupler ud af døren uden et strejf af make up. Men ihh hvor jeg dog elsker de dage, hvor jeg har haft tid og lyst til at gøre lidt ekstra ud af mig selv, og på sådan en Århus tur er det helt sikkert påkrævet med lidt ekstra glitter.

20 tanker om "Dullegrej"

  1. Ida

   Glitter er rigtig godt! Det er min faste følgesvend til en enkel sort kjole, de dage hvor der godt må være gang i gaden.

   Svar
 1. Vibstjert

  Det var da et skønt stilleben, og fin måde at bruge nettobrættet på. Da jeg så glitterlakkerne fra OPI første gang, troede jeg ikke rigtig de var noget, men hold da op for nogle pæne negle du fyrer op under*Den Balance Me olie er så skøn, men vi har da vist også tidligere skrevet sammen om fælles kærlighed for Balance Me?) Rigtig god tur til Århus:)

  Svar
  1. Ida

   Opi neglelakkerne er for seje! Efter første lag er man meget tvivle de, for der er kun meget få korn på neglene. Men efter andet lag ser de sådan ud, fuldstændig dækket af glimmer. Min er rimelig karnevalsagtig med mest blålige farver, den hedder simmer shimmer. Jeg ønsker mig også flere andre farver. Eneste minus er at de første flager begynder at falde af i løbet af de første 24 timer, men en god overlak hjælper meget.

   Svar
  1. Ida

   Tak :o) Jeg fik heldigvis købt to af disse brikker, så nede i badeværelset holder nr 2 styr på alle cremerne osv.

   Svar
 2. maria

  Har set filmen og var også skeptisk da det jo er en stumfilm – men den er SKØN! Gribende og helt fantastisk!

  Svar
  1. Ida

   Den var virkelig god! Utroligt at man kan blive så grebet af en historie som egentlig er ret enkel og lidt banal, men det blev man. Og så smeltede mit hundehjerte jo i den grad…

   Svar
 3. Marie My

  Uh, hvor gad jeg også gerne se The Artist – jeg forestiller mig den er helt fantastisk, også fordi det er en helt ny (gammel) måde at se film på! Spændende! Jeg elsker virkelig også at have tid til at nusse om sig selv med cremer og neglelak, mh!

  Knus, Marie fra http://www.nemeisbabe.dk

  Svar
 4. marie

  Hvor ser det fint ud – og selvom det ikke er så ofte det bliver brugt, så kan du stadig glæde dig over, at det står of pynter! Jeg ser selv stor fan er OPI, og deres top coat er verdens bedste. Jeg har glimmerlakken der hedder Metallic 4 life, der er sort og med forskellig størrelse glimmerkorn. Det, der er fordelen ved glimmerlak er, at man let kan lappe lakken i kanten hvis den lige flager lidt, uden at det ses.
  mariesfabrik.blogspot.com

  Svar
  1. Ida

   Nej, den har mest blåligt glimmer, den hedder simmer and shimmer. Det er fra en tidligere kollektion, så det er vist kun på ebay, den kan opstøves nu.

   Svar

Skriv en kommentar