Står du lige og mangler?

OBS! Stolene er solgt!

Et par barstole, model Clipper, produceret af Dulton for Excel? Vi må med sorg i sindet indse, at vi aldrig får plads til en “bardisk” at spise morgenmad ved, og derfor søger disse to taburetter/barstole et nyt hjem. Stolene har sæde i krom, med en fed, lidt fabriksagtig stil, som Dulton er kendt for. Sædet kan drejes rundt og dermed justere højden fra 64-74 cm. Du kan læse mere om stolene her (men lad dig ikke skræmme af prisen, som af en eller anden grund er usædvanligt høj). Vi har haft dem et par år, men brugt dem uendeligt lidt, så de er i god stand. Vi håber på at sælge dem for 900 kr, og da stolene ikke er forsendelsesegnede, er det en fordel hvis du, ligesom jeg, har din gang i og omkring Nordjylland.
Hvis du er interesseret, kan du sende mig en mail på idaemilie84@hotmail.com, så vi kan prøve at aftale de nærmere detaljer.

OBS! Stolene er solgt!

7 tanker om "Står du lige og mangler?"

  1. Ida

   Nej det er jeg bange for… De fylder godt i landskabet med de tre ben, og kan vist ikke skilles ad. Dertil kommer at de er forholdsvis tunge. Jeg kan undersøge, om en stol kan ligge i en flyttekasse, men det vil jo stadig blive dyrt at sende to tunge kasser.

   Svar
 1. majbritt

  Jeg er også interesseret.. :) Hvor langt oppe i Nordjylland snakker vi? Bor i Århus, så hvis vi snakker Ålborg tager det ikke andet end en times tid gør det?

  Svar

Skriv en kommentar