Pauseskærm

Der er ingen spændende projekter eller vittige ord fra mig i disse dage. Jeg er nedlagt med en ond omgang roskildesyge, og det er ikke fotogent, kan jeg godt love jer. I stedet får I bare en sød pauseskærm, som heldigvis selv har været groggy ovenpå en tandrensning i narkose, og derfor har forholdt sig dejligt roligt i dagstimerne, hvor vi er alene hjemme.

14 tanker om "Pauseskærm"

 1. Britta Tronborg Beck

  Føj da…..roskildesyge!! Jeg er også bukket under, dog med forkølelse, ømhed osv. Det er lidt betalingen ved at ha været på barsel hjemme i hulen i 3 år ;-) God bedring Til dig Ida. Vi har netop bestilt tandrensning til stellahunden…..Håber på bedre ånde hehe!!!

  Svar
 2. Ida

  1000 tak for alle de søde ønsker! (og undskyld manglende kommentarer på madindlæg, men jeg har virkelig madlede i de her dage!)
  De er virkelig den ondeste onde sygdom, så lektien må helt klart være at holde sig fra de frosne bær!

  Svar

Skriv en kommentar