Hverdagens små lyksageligheder

Meyers kanelsnurrer. Hjemmebagte. I Mumiforme i særlig størrelse til kanelsnegle. På nye mintgrønne smørebrikker. Så bliver det altså ikke meget bedre. Og Meyer har endda været så venlig at dele opskriften med os lige her.
Gode genbrugskøb, som fx. dette skærebræt i det klassiske Virrvarr mønster designet af Sigvard Bernadotte i 1958. Farven er en svag mint, og det var lidt af et fund til en flad femmer.

Ham her, han gør mig altså også ret glad. Sådan cirka hele tiden. Når han altså ikke gør som en gal.

Hays nye accessorieslinje Market som byder på lækkert design i spændende farvesammensætninger til rimelige priser.

20 tanker om "Hverdagens små lyksageligheder"

 1. Malene

  Skønne billeder. Hvor er de mintgrønne smørebrikker fra? Lige dem jeg har ledt efter nemlig:) Og skønne farver fra Hay – er det æsker?

  Svar
  1. Ida

   Smørebrikkerne er fra Ferm living, de fås også i tre andre farver.
   Jep, det er æsker fra Hay. Kvaliteten er ikke super, det er jo bare noget tykt pap, men farverne er lige i skabet. 139 kr for 5 æsker, det er jo også yderst rimeligt.

   Svar
  2. Malene

   Ej hvor fedt. Har desværre ikke en HAY forhandler i nærheden:( Netshop? Farverne er nemlig lige i skabet ja. Heldigvis burde det være muligt at få fingre i smørrebrikkerne fra Ferm:)

   Svar
  3. Malene

   Var lige inde på Hays hjemmeside for at tjekke æskerne ud. Kan det passe, at de ikke fås i “dine” farver eller er det lyset der gør det?

   Svar
  1. Ida

   Sofus er en livsnyder af rang! Ja, jeg er rigtig glad for skærebrættet og bruger det især til at servere nyskåret brød på.

   Svar
  1. Ida

   Jeg er helt vild med farverne, de er så lækre sammen! Og pris og kvalitet hænger jo sammen, alt i alt et godt køb, synes jeg.
   Ferms smørebrikker er såmænd købt i Tine Lund, da jeg var i Viborg forleden.

   Svar
 2. Marianne

  Sad også i går og så på Meyers opskrift på Kanelsnurrer :) – skal helt sikkert prøve dem en af dagene!

  Svar
  1. Ida

   Den her serie findes ikke i forskellige størrelser, til gengæld har de fem æsker, som er i sættet, forskellige størrelser.

   Svar
 3. Anne

  Ups et farligt indlæg, for ved du hvad? Jeg kunne bare godt tænke mig det hele. Smørebrætter, både ferm og genbrug, kanelsnurrerne er et hit og sådan en lille vovse… ihhh altså. Savner stadig nogle gange min gamle som altså døde for efterhånden 5-6 år siden. suk..

  God søndag :)

  Svar
 4. Karina

  Ja hverdagslyksaligheder er noget af det bedste i hele verden. Og du har da bestemt nogle lækre af slagsen. Er selv stor fan af Claus Meyer:-) Hans kogebog Almanak er bestemt anbefalelsesværdig

  Svar
 5. Annchen

  Skønne sager.. Tror da jeg må bage kanelsnurrer i dag – har ikke prøvet Meyers version før.
  Og skønne æsker – dem har jeg også luret på!! Ferm skære/smørebrættene har jeg også – er vild med dem. Det lugter af flere..;)
  Ha’ en dejlig dag..
  Kh Anne

  Svar
 6. Karen Marie

  Jamen hvor ser det hyggeligt og smukt ud! glæder mig til på fredag hvor jeg kommer til at se herlighederne i verden på den enden side af skærmen :0)

  Dejlig dag til dig -KH Karen Marie

  Svar
 7. linda;

  åh, jeg har slet ikke hørt om den hay-linje. det var farligt her tæt på afrejse. prøver at glemme det. bare lidt! men jeg har altså ikke glemt din mail. selvom det ku’ virke sådan (beklager!)

  Svar

Skriv en kommentar