Box

Til jul forærede jeg Malene en af Maya Billes fine æsker, og nu er det endelig blevet min egen tur. Jeg er vild med de gennemført lækre detaljer, Mayas baggrund som møbelsnedker fornægter sig bestemt ikke. Lækker, mørklødet valnød kombineret med farvestrålende akryl, et skjult låg som ubesværet skubbes til side og lækre hjørner skåret i smig. Jeg er solgt til stanglakrids!
Den blå æske har fået fast plads på spisebordet, og jeg synes, at den stramme, kvadratiske form er et godt match med unikastagerne fra Louise Langgaard.
Hvis du også er brændt varm på de fine æsker, forhandles de bla. af Stilleben, men man kan også købe dem direkte hos Maya selv.

24 tanker om "Box"

 1. Kaspara

  Heisan Ida
  Stilig boks! Ikke sett slike før.
  Så artig at du kjenner godt til By Franck, en herlig sjarmerende butikk synes jeg. Litt bortgjemt lå den kanskje til og jeg har ikke gått på den tidligere når jeg har vært i Aalborg.
  Fin kveld til deg i herlige Aalborg!
  Klem fra Kaspara

  Svar
 2. Anne

  Super fin box!
  Har lige et spørgsmål ang. den der kanelbolle fra dit indlæg i lørdags? Kan din røremaskine godt klare at ælte dejen? Jeg havde godt nok svært ved at få dejen til at blive i skålen og IKKE kun sætte sig på dejkrogen. Måtte stoppe maskinen en million gange under æltningen. Nogle gode tips?

  Svar
  1. Ida

   Det blev bedre efterhånden som det blev æltet mere og mere. Bagte dem igen i lørdags ;o) Men f***** om ikke min Kitchen Aid brændte sammen på at ælte den dej! Virkelig ringe, for en god røremaskne burde jo nemt kunne klare 1 kg dej.
   Blev dine ellers gode? Jeg er afhængig!

   Svar
  2. Anne

   Hov har først set dit svar nu. Ja, bollerne blev rigtige gode. Min Mødregruppe var elle-vilde. Surt at din maskine ikke kunne holde til det. Syntes faktisk jeg læste i manualen at den max kunne klare omkring 800 gr.

   Svar
 3. Ann-Christine

  Den er simpelthen så fin, enkel og helt perfekt. Haps, så røg den lige på min ønskeseddel – rart at have fødselsdag i foråret, når du nu frister med så fine ting.

  Jeg er i øvrigt ret vild med den måde du har brugt ikeakøkkenskabene på. Når vi på et tidspunkt skal flytte i noget større, skal jeg vist gennemtrevle din blog for inspiration til indretningen af det nye sted – det glæder jeg mig til

  Svar
  1. Ida

   Det fungerer i hvert fald super godt for os at bygge reoler og skabe af elementer fra Ikea. Du stjæler bare alle de ideer, du vil!

   Svar
 4. Annchen

  De er bare så smukke! De står allerede på min (snart 30års) ønskeseddel – og har gjort det siden jeg købte de fine (jule)hjerter af hende.. Men den der kan jo stå fremme hele året;)
  Kh Anne

  Svar
 5. linda;

  bliver de fine æsker også lavet i danmark ligesom hendes hjerter? jeg har elsket træhjerterne, siden jeg fik dem af gitte fra objects and use :) og maya billes æsker er mindst ligeså fuldstændig fantastiske. jeg har lyst til at fylde en hel reol med de skønsmukke sager. jeg er simpelthen forelsket i træ! især fra hendes kyndige hænder.

  Svar
 6. Janne

  Ah, for en nydelig boks!!!

  Less var jo den jeg solgte nå…nå har jeg Orlando. Flere muligheter. Sofaen jeg hadde var en Less i lysegrå :P

  Svar
 7. Janne

  Heheh, ja, tenk det…nesten litt dårlig gjort ;)
  Men jeg har så liten stue…og Less var på en måte litt for lang…og jeg eeeeeelsker å ommøblere, og med Orlando har man såååå mange muligheter, og man kan bygge på den når man får større hjem ;)

  Så, Less bra, Orlando ENDA bedre!!

  Svar

Skriv en kommentar