Vinder af Fe Dots og kælketur

Det skønne snevejr er blevet fejret som det sig hedder og bør med en kælketur i Rebild bakker. For både børn og voksne, forstås. En gammel trækælk blev fundet frem fra garagens rod, slebet og gnedet med stearin, og så gik det i vild fart ned af de stejle bakker. Vi havde en fest uden lige! Jeg kan godt mærke, at mit barnlige sind og evne til leg kan være lidt rustent af og til, men lige præcis det her med at kælke er jeg tydeligvis ikke vokset fra. Sne kan være plagsomt, men det er dælme også ret så dejligt, og hvis vejret tillader det, skal jeg have mig en lang eftermiddagstur imorgen.

Her til aften var det tid til at trække en vinder af Anne Boysens Fe Dots. Jeg tog Random.org til hjælp, som udtrak nr. 24. Dejlig nemt at tælle sig frem til, lige noget som passer en dovenlars som mig. Bag dette nummer gemmer sig en rigtig sød pige som nu forhåbentlig får bragt orden på sine nøgler og cykellåse!
Send mig en mail på idaemilie84@hotmail.com, så sender jeg knagerne i din retning.

4 tanker om "Vinder af Fe Dots og kælketur"

 1. Line

  Hejsa. Sikke en dejlig blog du har!
  Jeg kan se du lige har fået flowerpot lamper – hvor er de også flotte i orange. Vi har lige fået dem i lilla og en bordlampe i gul. Jeg elsker de lamper!!
  Tænker du ikke også nu: hvordan har jeg kunnet leve uden de lamper? Hehe.

  Kh Line http://www.lille-fugl.blogspot.com

  Svar
  1. Ida

   Jeg kan også rigtig godt lide lamperne i gul og lilla og ønsker mig brændende en bordlampe! Jeg er i hvert fald super glad for dem og synes det er helt fantastisk at de er flyttet ind hos mig.

   Svar
 2. linda;

  det er mandagskarma, der vil noget! hurra for en brugbar præmie fra en sej designer & en blogindehaver med de fineste konkurrencer. jeg vil kælke på glædesfølelsen hele dagen. tak!

  Svar
  1. Ida

   Hurra for god mandagskarma og hurra for at man kan få lov at forkæle en som fuldt ud fortjener det med alt det søde, hun spreder ud i blogland!

   Svar

Skriv en kommentar