Det skal fejres!

Hvem siger, at hverdagen ikke kan være en fest? Nye sprinkles med luftpost fra England måtte straks omsættes til cupcakes, denne gang i en ny variant med appelsin. Jeg vender tilbage med en opskrift, hvis de smager lige så godt som de dufter!

8 tanker om "Det skal fejres!"

 1. Kram og Krea

  Hvor er det nu de er fra, dine små fyrfadsstager i baggrunden? De er bare så fine, og jeg beundrer dem altid når jeg kan spotte dem på dine billeder;-)
  Lone

  Svar
 2. Ida

  Kristin: Ja, de er også mine favoritter! Købte også snefnug og stjerner i pastelfarver.

  Sanne: Jeg burde virkelig heller ikke, men kagebagning gør mig bare så glad, og det vil jeg altså ikke undvære, basta!

  Tine: De smagte også virkelig godt, synes jeg. Opskrift kommer snarest :o)

  Lone: De er også mine yndlingsting herhjemme. De er af Louise Langgaard, og forhandles bla. af designer zoo og 1+1 textil i Århus.

  Svar
 3. Ida

  De er købt via eBay, den engelske side. Sælgeren var ikke meget for at sende til udlandet, men det var gået helt perfekt. De var ikke til foræringspriser, men stadig en hel del billigere end hos danske forhandlere. Søg på noget med sprinkles og butterflies.

  Svar

Skriv en kommentar