Beauty favourite

Jeg er indehaver af en del dullegrej, men kun få ting bliver brugt ofte. Som regel synes jeg, det er svært at finde tid til et ordentligt skønhedsregime, men elsker effekten af det, og det er derfor ekstra vigtigt for mig at få en tydelig effekt af de produkter, jeg bruger. Jeg har ikke meget tålmodighed, så det skal være nemt at bruge produkterne, og de skal være hurtigt absorberende, så jeg hurtigt kan komme videre i programmet.
Denne lille krukke er for nyligt blevet en fast og uundværlig del af min skønhedsrutine.Den hedder rose otto body balm og kommer fra engelske Balance Me. Min interesse blev vakt, da jeg læste, at den bla. skulle kunne modvirke de irriterende og grimme små (talg?)knopper, som jeg har på overarmene. Og efter et par ugers brug kan jeg stemme i, den har haft en positiv effekt på knopperne, selvom de ikke er helt forsvundet.
Balmen har en fast konsistens, så man tager en lille portion op i håndfladerne og blødgører den ved at gnide hænderne mod hinanden, så den opvarmes. Herefter vil balmen snarere minde om olie, og den kan smøres på huden. Den fedter slet ikke, og man kan tage tøj på straks efter. Jeg bruger den som sagt især på armene, men også på de vintertørre skinneben er den super.
Duften er mild og blid, og hvad der er endnu vigtigere for mig, er den “grøn”. Balance me er certificeret økologisk og fri for parabener, sulfater, silikone, parfume og andre kradse stoffer. Duften kommer fra æteriske olier, som også kan være stærk kost, men jeg har endnu ikke oplevet problemer med dem, så deres tilstedeværelse gør ikke mig noget. Emballagen er dejlig piget og nysselig, lige noget for mig!
Mine ansigtsplejeprodukter står overfor en udskiftning, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at se, hvad Balance me kan byde på her, især er jeg nysgerrig på deres ansigtsolie. Hele serien forhandles hos Green Factory, Ann-Christines webshop, som endda har fri fragt.

Aftenen skal bruges på kærestetid sammen med Mads, et kærkomment afbræk imellem reolbygning, ophængning af lamper og alt det andet vi tumler med for tiden. Menuen står på sushi og straciatella is (begge dele hjemmelavet, selvfølgelig!) og Woody Allens Midnight In Paris i biffen for anden gang. Alene soundtracket er værd at vende tilbage for, men hele filmens univers tog mig nu med storm, da jeg så den første gang. Den hjælper dog ikke på det svære anfald af rejsefeber, jeg lider af for tiden, med smukke og stemningsfulde billeder fra Paris.

5 tanker om "Beauty favourite"

 1. linda;

  den film er simpelthen så vanedannende fin. jeg må snart gense den. og spise sushi, hjemmelavet is og prøve den balm. det hele lyder som et hit.

  Svar
 2. Ann-Christine

  Hej Ida,
  Tak for omtalen :)
  Jeg er også selv stor fan denne Balm – den er virkelig god.
  Ansigtsserien fra Balance Me er rimelig ny, jeg har haft den i shoppen i omkring et halvt års tid nu og lige præcis ansigtsolien (og øjencremen) er allerede blevet mine personlige favoritter.
  God weekend til dig
  Kh AC

  Svar
 3. Ida

  Louise: Det er i hvert fald et mærke, jeg har lyst til at prøve mere fra. Priserne er også rimelige, synes jeg.

  Linda: Den var ikke mindre god anden gang, kan jeg hilse og sige ;o)

  Ann-Christine: Ihh, med den anbefaling er der vist ikke nogen vej udenom at prøve de produkter! Jeg er spændt på, om jeg kan holde ud at smøre ansigtet ind i olie. – Men det skulle være så godt, så jeg vil gerne give det et forsøg.

  Svar

Skriv en kommentar