Jeg har haft den fineste, tøsede dag. Bageren ved mit arbejde sværmer for at maskere Kaj kager alt efter sæsonen, og denne fine fastelavnskat udgave kunne jeg ikke lade være. Jeg måtte hurtig give fortabt, kombinationen af lyserød creme og marcipan var lige voldsom nok til mig, men fin var den nu, især på tallerken med blonde og guldkant.
Senere tog jeg et smut i genbrugs, og sørme så om ikke disse darlings stod i vinduet og ventede på mig. Jeg er vild med deres petite størrelse, fine mønstre og syrligt grønne farve. De kan sagtens bruges som vinglas, og hvis du spørger mig, er de perfekte til asti på en festlig aften i venindernes lag.
Nu slapper jeg af med en Audrey Hepburn film på DR K, Prinsessen holder fridag. Stilikon eller ej, jeg har aldrig rigtig stiftet bekendttskab med Frk. Hepburns film før, men jeg er allerede ret vild med dem. Forleden dag var jeg så heldig at fange Breakfast At Tiffanys på samme kanal, og begge film er ganske underholdende. Min indre glamourama bliver også tilfredsstillet med masser af elegance, charme, eyeliner, swung i skørterne, smalle taljer og et univers hvor krukkeri er en dyd.
Rigtig god fredag aften!

11 tanker om ""

 1. Differentia

  I lige måde Ida, selvom fredagen snart er forbi.
  De grønne glas du viser her, er jeg så heldig at eje 3 af. Arvet fra farmor, og her drikkes der også Asti af dem :)

  Svar
 2. Fr. Høll´s skriverier

  Jeg mener, at de glas hedder Ulla glas, og er fra Holmegårds Glasværk. De er så fine. Mine forældre har rødvin, hvidvin, portvin,øl- samt sodavandsglas til vildt mange mennesker, og det ser så godt ud når et bord er dækket med dem. Så dem låner jeg ved særlige anledninger

  Svar
  1. Ida

   De kunne i hvert fald godt minde om de Ulla glas, kan jeg se. Sjovt hvis jeg har gjort et kup. Men de skal nu blive hvor de er, glæder mig til at dække op med dem.

   Svar
  1. Ida

   Nemlig, jeg har også fået smag for den kanal. De viser mange programmer som går i dybden med nogle af de ting, jeg godt kan lide. – Men også nogen som er for højtravende efter min mening.

   Svar
 3. Christina

  Flotte glas. Mine bedsteforældre havde faktisk både hvid- og rødvin i denne serie. Hvidvin var grønne og rødvinen var klare. Må man spørge hvad du skulle gi’ for disse?

  Svar
 4. MetteSofie

  Fine gamle glas – Dem støder vi ofte på, når vi er rundt. Der er ikke noget bedre, end når folk tør bruge gamle fine glas og arvestykker i deres borddækning, fremfor at passe så meget på dem, at de står hengemt i et skab og aldrig bliver brugt, af frygt for at tabe dem. Det er synd og skam ;)

  Svar

Skriv en kommentar