Pakkepige

 
Årets julegaveindkøb blev afsluttet igår, og aftenen blev brugt på at pakke de sidste gaver ind. Jeg drømmer hvert år om at pynte gaverne med tapetrester, gamle kort, palietter, bånd og dimsedutter, men faktum er, at det bliver alt for spraglet til mine sarte øjne. Derfor endte det igen i år med en meget stringent indpakning, og det er nu heller ikke helt tosset; jeg kan egentlig godt lide tanken om, at gaverne fra os er let genkendelige under træet. Gaveindpakningen er en fast del af mine jule traditioner og -forberedelser, og med lidt stearinlys tændt og godt selskab i sofaen har det faktisk været rigtig hyggeligt med sådan en aften med syslerier.
Og bedst som hylden med gaver endelig er komplet, tynder det allerede ud, når jeg her til eftermiddag skal mødes med Malene til vores sædvanlige udveksle-gaver-sige-god-jul-spise-kage tam tam. Den virkelige prøvelse er at vente til juleaften med at åbne gaverne, men i år er jeg stålsat på at holde mig i skindet.

9 tanker om "Pakkepige"

 1. Kristin

  Super fine pakker – lige i øjet!
  Synes også selv det er ret så hyggeligt at pakke gaver ind… Må vist hellere selv komme i gang:-)
  ha en dejlig aften

  Svar
 2. heidi

  Dejligt at du er færdig på gavefronten! Og så bli’r jeg grøn af misundelse, hver gang jeg ser dine lækre små stager. De skulle vist have været på min ønskeseddel ;o)

  Svar
 3. Differentia

  Hvor er de fine pakket ind, Ida. Jeg har det ligesom dig, jeg forestiller mig også mere spræl på gaverne, men som oftest ender det helt enkelt. Og hvor kommer gevirstagen virkelig til sin ret på billedet :-)

  Svar

Skriv en kommentar